Ultimele locuri disponibile la cursul de Business NLP Practitioner

BUCURESTI - 4 decembrie 2008

Comunicat tip General in Afaceri

Pentru cei care se confruntă cu provocările oferite de poziţiile de manager în vremuri de criză, cursul de Business NLP Practitioner organizat de Competent Consulting începând cu data de 12 decembrie 2008 s-a dovedit a fi una dintre cele mai bune opţiuni. De-a lungul celor nouă module lunare, participanţii au ocazia să-şi dezvolte gândirea strategică şi capacitatea de rezolvare a problemelor organizaţionale, abilităţile de comunicare, motivare şi implicare a angajaţilor, precum şi să-şi sporească nivelul de încredere în sine şi de performanţe profesionale. Iar dubla certificare internaţională, din partea Society of NLP - SUA şi IANLP - Elveţia, s-a dovedit a fi extrem de apreciată de către angajatori, atât în cazul multinaţionalelor, cât şi al companiilor româneşti.

Indiferent dacă sunt debutanţi sau au deja experienţă, managerii se confruntă în prezent cu provocări extrem de mari, legate de volatilitatea mediului economic şi de afaceri. Foarte multe dintre soluţiile învăţate din cărţi sau din propria experienţă nu se mai potrivesc, deoarece derivă din contexte de creştere economică, cu exces de forţă de muncă calificată disponibilă pe piaţă, accesibilitate bună a surselor de finanţare, precum şi relativă predictibilitate a comenzilor din partea clienţilor şi a livrărilor furnizorilor. Tot mai multe dintre aceste patru elemente sunt infirmate de realitatea în care managerii îşi desfăşoară activitatea, obligându-i să inoveze pentru a lua deciziile adecvate şi a gestiona modul specific în care criza economică afectează funcţionarea organizaţiilor lor.
Schimbarea de strategie făcută de bănci, de la maximizarea profiturilor la gestionarea corectă a riscurilor, este un bun exemplu în acest sens, dar implică mult mai mult decât o simplă declaraţie de intenţie. Pentru ca acest deziderat să se transpună în practică, este nevoie ca managerii să-şi schimbe:
• stilul de gândire,
• criteriile de evaluare,
• ordinea de priorităţi,
• sistemul de convingeri, precum şi
• o întreagă gamă de comportamente.
Exact acest tip de schimbări este susţinut şi facilitat de cursul de Business NLP Practitioner organizat de Competent Consulting, liderul de piaţă al aplicaţiilor business ale NLP şi inteligenţei emoţionale. Aflat la a patra ediţie, cursul este deosebit de apreciat pentru:
• caracterul practic, de aplicare imediată, al soluţiilor ce sunt promovate,
• ancorarea în realitatea românească a cazurilor studiate, în paralel cu valorificarea unui set de cazuri internaţionale atent selectate,
• susţinerea prin dezvoltarea de abilităţi de tip soft skills a capacităţii de aplicare eficientă a soluţiilor învăţate,
• promovarea învăţării experienţiale, prin dezbatere şi descoperire, în locul prelegerilor,
• calitatea excelentă a grupului, format din persoane foarte motivate şi interesate să se dezvolte în plan personal şi profesional.

Cui se adresează?
De cursul de Business NLP Practtioner pot profita cel mai bine:
• managerii debutanţi sau cu experienţă din întreprinderile mici şi mijlocii,
• middle- şi top-managerii din companiile multinaţionale,
• antreprenorii care doresc îmbunătăţirea eficienţei lor sau pregătirea pentru a transfera conducerea firmei unor manageri,
• persoanele cu potenţial de lider din companii, care au nevoie de dezvoltarea rapidă şi complexă a abilităţilor de management,
• persoanele interesate de o formare completă pentru a deveni Executive Coach NLP.

Cum se desfăşoară?
Cele 9 module lunare de câte două zile asigură un foarte bun transfer în practică al cunoştinţelor acumulate şi abilităţilor dezvoltate. Fiecare modul vizează o anumită latură a activităţii de manager, prin:
• miniprezentări ale celor mai importante concepte, modele şi soluţii,
• studii de caz, acordându-se prioritate celor româneşti şi celor aduse în discuţie de participanţi,
• exerciţii experienţiale de grup,
• exerciţii de dezvoltare personală,
• dezbateri şi feedback.
Alături de suportul de curs de peste 450 de pagini, absolvenţii ediţiilor anterioare au apreciat în mod deosebit flexibilitatea trainerului de a prelua şi dezvolta temele aduse de ei în discuţie, astfel încât cursul să se adapteze perfect nevoilor şi aşteptărilor lor.

Unde se desfăşoară?
Ambianţa extrem de plăcută şi confortabilă oferită de sala Jad din U Business Center Bucureşti asigură mediul propice concentrării pe autocunoaştere, acumularea de cunoştinţe şi exersarea de abilităţi. Iar cateringul oferit în cadrul pauzelor de cafea şi al celei de prânz a fost mereu semnalat de participanţi ca satisfăcând cele mai exigente gusturi.

Cine este trainerul?
Daniel Bichiş este trainerul NLP român cu cele mai vechi state de serviciu (fiind certificat de către Society of NLP în 2000), cele mai multe recunoaşteri internaţionale (IANLP, IN, ICI, IAC) şi singurul care s-a dedicat domeniului aplicaţiilor business ale NLP. Este singurul trainer român solicitat să fie asistent al lui Richard Bandler, co-creatorul NLP. Recent, a devenit membru al NeuroLeadership Institute, asociaţia internaţională ce promovează aplicarea noilor descoperiri din domeniul funcţionării creierului uman în vederea optimizării performanţelor organizaţionale.
De asemenea, Daniel este singurul român certificat internaţional în privinţa măsurării şi dezvoltării inteligenţei emoţionale (MHS-Canada şi Institute for Organizational Performance – SUA). Este coordonatorul primului studiu referitor la impactul inteligenţei emoţionale asupra companiilor româneşti IELM-2007. Încrederea fermă în potenţialul nelimitat al fiecărui client, individual sau organizaţional, precum şi abilitatea de a-i ajuta pe ceilalţi să treacă dincolo de barierele conceptuale sau emoţionale care îi împiedică să-şi atingă obiectivele, sunt secretele succesului său.

Cine îl organizează?
Competent Consulting este compania de training ce organizează de mai bine de trei ani unicul curs de formare în Business NLP din România. De asemenea, este şi unul dintre puţinele institute din Europa care este acreditat pentru a oferi nu doar nivelul de Practitioner, ci şi cel de Master-Practitioner of Businesss NLP, ce reprezintă cel mai puternic program de dezvoltare a leadershipului autentic şi vizionar disponibil pe plan mondial. În anul 2008 a primit Premiul de Excelenţă la Salonul Internaţional de Psihologie pentru contribuţia sa consistentă la promovarea aplicaţiilor practice ale psihologiei organizaţionale.

În vremuri de criză, oamenii se raportează la lideri. Pentru aceştia, criza este oportunitatea pentru a-şi manifesta capacităţile şi valorifica potenţialul. Cursul de Business NLP Practitioner este oferit de lideri celor care vor cu adevărat să fie lideri. Celor care sunt pregătiţi să se confrunte cu provocările şi să le transforme în oportunităţi şi resurse de creştere, atât la nivel personal, cât şi organizaţional. Celor interesaţi de maximizarea şanselor de reuşită, pentru care promisiunea „succesul dumneavoastră este profesia noastră” reprezintă o garanţie a calităţii şi performanţei excepţionale.

Despre COMPETENT CONSULTING SRL

Competent Consulting oferă consultanţă şi training în domeniul dezvoltării personale şi organizaţionale, folosind cele mai noi descoperiri din NLP şi inteligenţa emoţională pentru a asigura clienţilor săi avantaje asupra competitorilor şi obţinerea de efecte economice notabile prin investiţii minime. Deviza Competent Consulting este „Succesul dumneavoastră este profesia noastră”.
Mariana Bichiş
manager
tel. 0788294801, 0726801881
contact@competent.ro