Poze Conserve

  • Malul lacului - Habitat - specii

    Poza: Fundatia Snagov anunta existenta a 311 specii protejate si rare in Zona Snagov in 4 habitate principale. MMAP intarzie cu anii sa le conserve

  • Magiunul de prune Topoloveni trasează trendul gastronomiei internaționale: două stele de aur Superior Taste Award în 2013!

    Poza: Magiunul de prune Topoloveni trasează trendul gastronomiei internaționale: două stele de aur Superior Taste Award în 2013!

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul conserve.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la conserve. Pozele pe tema conserve cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul conserve, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la conserve, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la conserve.