MC pentru departamentele de HR si PR

BUCURESTI - 2 decembrie 2005

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Dragi HR-isti si PR-isti, nu este inca ultima 100 de metri dar vine sigur!

MC pentru departamentele de HR si PR

O stim direct de la Mos Craciun (MC) care a confirmat prin toate mijloacele de comunicare existente si viitoare ca ESTE DEJA PE DRUM.... VINE!
Nu v-ati hotarat inca in ce mod sa organizati primirea lui?
MC ne vrea pe noi! Anul acesta Schimbati Ritmul cu Contrapunct ca sa-i faceti pe copii si pe colegii vostri sa se bucure un pic inainte de primirea cadoruilor de la Mosul.
De ce ne vrea MC? Pentru ca lucreaza cu profesionisti (asta o stim din surse apropiate lui MC, adica chiar de la renul sef Rudolf).

Despre Contrapunct

Contrapunct este un organizator recunoscut de evenimente cu copii pentru copii care poseda un portofoliu important de clienti, avand experienta organizarii unor evenimente de diferite dimensiuni, atat ca amploare a numarului de participanti (1500 spectatori, la Festivalul Contrapunct 2005, 3000 participanti la Festivalul Inghetatei 2005, pe parcursul a 3 zile, dar si minievenimente cu 30-100 participanti/spectatori), cat si ca durata (de la 15 minute, la spectacole maraton 10 ore/zi).

Evenimentele pot fi organizate pentru copiii angajatilor, pot fi oferite unor categorii dezavantajate (case de copii, azile de batrani, etc) sau incluse in campanii de promovare.

Pentru stabilirea unui concept de eveniment, cat mai adaptat cerintelor specifice fiecarui caz in parte, informatii minime precum cele de mai jos trebuie luate in calcul:
-scopul evenimentului;
-data cand ar trebui sa aiba loc;
-locatia aleasa pentru eveniment;
-durata preconizata a unui astfel de eveniment;
-prezenta sau nu a lui Mos Craciun pentru oferirea de cadouri;
-solicitari speciale privind: decorarea locatiei cu baloane, face-painting, modelaj cu baloane cu oferirea modelelor copiilor participanti;
-participarea unei vedete de muzica usoara sau de alta factura, show de lasere si artificii, etc.

Dupa primirea informatiilor initiale, Contrapunct va trimite 1-2 propuneri de eveniment, inclusiv draftul scenariului si conceptul regizoral.

Schimba ritmul! Craciun cu Contrapunct!

Bogdan Petre
Director executiv
Contrapunct
0722662019