WHITE WEEKEND

Constanta - 1 iulie 2010

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

GRAND HOTEL REX organizeaza in premiera conceptul WHITE WEEKEND, o serie de evenimente exclusiviste ce vor avea loc in perioada 22-25 Iulie 2010

CPP impreuna cu GRAND HOTEL REX organizeaza in perioada 22-25 Iulie conceptul de evenimente WHITE WEEKEND care cuprinde, in prima seara. o prezentare de moda semnata VOZIANOV, unul din cei mai apreciati designeri din Europa de Est ale carui creatii sunt reflectate frecvent in editiile internationale ale revistelor VOGUE. In a doua seara PAULA SELING va sustine un concert live la pian urmat de un cocktail de sampanie. In treia seara clientii hotelului se vor putea delecta cu o cina festiva de tip fusion pe baza de fructe de mare.

GRAND HOTEL REX isi propune sa organizeze in mod frecvent astfel de evenimente de inalta clasa dedicate exclusiv clientilor hotelului. WHITE WEEKEND este disponibil la un pret de pachet in valoare de 450 euro de persoana. Sunt incluse: trei nopti de cazare cu mic dejun, acces evenimente precum si cina festiva.

Evenimentele speciale GRAND HOTEL REX vor fi urmate in perioada 29 Iulie - 01 August de REX BEACH VOLLEY Tournament, o competitie de beach volei la care vor participa cei mai buni sportivi din tara.

Despre CPP MANAGEMENT CONSULTANTS LTD

GRAND HOTEL REX este unul din hotelurile de 5 stele de elita de pe intregul litoral al Marii Negre. Prestigiul hotelului este dat atat de arhitectura unica art deco, suprafata generoasa a camerelor, plaja privata precum si un standard international al serviciilor. Pana la finalul sezonului estival 2010 Grand Hotel Rex va inaugura un health club care va fi operat de WORLD CLASS iar pana la sfarsitul anului va fi finalizat centrul SPA si piscina interioara.
Oliver Petcu
oliver@cpp-mc.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/cpp-management-consultants-ltd/white-weekend