Carpat Guard: Protectie si paza in orice moment

BUCURESTI - 9 iulie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Banci / Asigurari, Social

Experienta este unul dintre cele mai importante atuuri pentru o firma care actioneaza in sectorul de paza si protectie , iar Carpat Guard se distinge pe piata companiilor de profil atat prin numarul de angajati, cat si prin cumulul de proiecte, ocupand astfel un loc important in topul firmelor de paza din Romania. Carpat Guard incheie constant contracte la nivel national, firma activand atat in Bucuresti, cat si in cele mai mari orase din tara.

N
firma paza si protectie Carpat Guard

firma paza si protectie Carpat Guard

 Oferta firmei include un sistem de alarma gratuit, astfel ca singura cheltuiala va fi cea de monitorizare a obiectivului, constituita in plata unui abonament. 

Carpat Guard

Servicii de securitate la standarde inalte

Una dintre cele mai cautate firme de paza Bucuresti, dar si din alte centre urbane, Carpat Guard este un prestator de servicii de calitate atat pentru companii, institutii si diversi organizatori, cat si pentru persoane fizice care doresc sa sporeasca siguranta personala sau a familiei, locuintei etc. Firma de paza ofera astfel o serie de servicii paza, adaptate nevoilor fiecarui client, care includ atat sisteme moderne de tehnologie, ce permit o atenta monitorizare a unui obiectiv, in orice moment al zilei, cat si personal special pregatit pentru a proteja obiectivele comunicate.

In oferta catre organizatorii diferitelor evenimente, Carpat Guard include in primul rand disponibilitatea de a aduce personal atent instruit, atat agenti de paza, cat si agenti de interventie rapida, pentru ca evenimentul dumneavoastra sa aiba succes deplin. Firma de paza se va ocupa de monitorizarea permanenta pe toata durata desfasurarii acestuia, pentru ca nimic sa nu intrerupa bunul mers al activitatii si incheierea linistita a momentului planificat. Aceeasi garantie o face Carpat Guard si catre companiile care cauta personal permanent pentru nevoile de securitate ale firmei. Angajati ai Carpat Guard ofera servicii de paza catre diversi clienti cu renume, printre care se afla si Athenee Palace Hilton, Vodafone, banca ING, diverse zone publice cu trafic accentuat, centre si ansambluri rezidentiale, BMW, magazine de electronice si alte asemenea obiective.

Nu doar companiilor li se adreseaza aceste oferte. Carpat Guard asigura de asemenea si protectia resedintelor private, astfel ca serviciile paza oferite vizeaza de asemenea si facilitatile personale. Daca vrei un sistem de alarma profesionist si iti doresti o securitate sporita pentru casa si familia ta, atunci poti apela cu incredere la aceasta agentie de paza si protectie. Mai mult, venind in intampinarea clientilor sai cu unele dintre cele mai avantajoase oferte de pe piata, Carpat Guard iti da sansa de a-ti reduce semnificativ cheltuielile. Oferta firmei include un sistem de alarma gratuit, astfel ca singura cheltuiala va fi cea de monitorizare a obiectivului, constituita in plata unui abonament.

Carpat Guard include si anumite servicii VIP, adica protectia personala, punand la dispozitia clientilor garzi de corp care sa le asigure siguranta, protectia si discretia. Printre numele importante care au apelat in trecut la serviciile companiei s-au numarat personalitati internationale cum sunt Julio Iglesias, Richard Clayderman, Michael Flatley, Anahi, Demis Roussos etc.

Alaturi de calitatea serviciilor de paza prestate de agentii sai, Carpat Guard isi consolideaza statutul si prin sistemele de securitate pe care le foloseste si le achizitioneaza constant. Importator direct al unor asemenea sisteme, compania ofera tehnogie pentru supravegherea video, control acces, sisteme antiefractie si alarme de incendiu, automatizari. Dovedind un real interes spre a raspunde tuturor cerintelor clientilor sai, compania isi innoieste constant utilitatile si investeste in pregatirea personalului sau, asigurand astfel o calitate inalta a serviciilor si produselor oferite de firma de paza catre toti clientii fizici sau juridici nationali.