Linhai 4x4 – Un ATV cu personalitate

BUCURESTI - 8 iunie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto, Sport

Daca esti pasionat de sport extrem iar ATV-urile reprezinta o reala provocare, inseamna ca linhai atv este platforma special creata pentru tine! Adrenalina, motoare puternice si design cu linii dinamice creaza o atmosfera de actiune care te indeamna sa apesi acceleratia si mai tare!

TV Linhai M550 EFI EPS

TV Linhai M550 EFI EPS

 De la aparitia ATVROM SPORT EXTREM pe piata de profil, conceptul de sport recreational a luat o turnura total diferita fata de ce exista pe piata pana la acel moment. Cu dedicare, pasiune, dorinta puternica de a incuraja investitia timpului liber in activitati ce exista pentru a declansa adrenalina, ATVROM SPORT EXTREM a refuzat din start sa vanda doar produse ci s-a concentrat pe a promova intens un mod de viata si un "fel de-a fi".  

- Alex Badea, Administrator ATVROM

Daca esti pasionat de sport extrem iar ATV-urile reprezinta o reala provocare, inseamna ca linhai atv este platforma special creata pentru tine! Adrenalina, motoare puternice si design cu linii dinamice creaza o atmosfera de actiune care te indeamna sa apesi acceleratia si mai tare!

Platforma online linhai-atv.ro a fost creata cu scopul de a incuraja investitia in timp liber de calitate, cu scopul de a simplifica achizitia unui autovehicul off-road si de a-l accesoriza pe masura, website-ul pune la dispozitie cea mai mare gama de ATV -uri Linhai.

ATV-urile Linhai sunt recunoscute ca avand un raport calitate-pret excelent, costuri de intretinere reduse, oferind posibilitatea plimbarilor de agrement pentru o perioada de timp indelungata, fara grija efectuarii costurilor de intretinere majore, chiar si post-garantie.

In stransa colaborare cu Yamaha, motorizarea Linhai ATV este de calitate superioara. Linhai M550 LT EFI 4x4 robust si fiabil, dotat pentru aventuri in extravilan, un model dotat cu un motor EFI de inalta performanta avand 493cc, 32cp, suspensii MacPherson independente fata, cu o capacitate de incarcare de 150kg. Design-ul face ca pilotul si pasagerul sa se bucure de iesire, intr-un confort sporit. Usor de condus si manevrat, modelul poate fi personalizat cu accesorii de vanatoare, deszapezire si nu numai.

Echipeaza-ti vehiculul cu cea mai accesibila gama de accesorii ATV, poti avea in vedere computerul pentru ATV VAPOR SPEEDO/TACHOMETER. Rezistent la umezeala, modelul include vitezometru, contor de temperatura, inregistrarea distantei si ceas. Acesta vine cu componente incluse pentru o instalare rapida si completa.

Gama de echipamente ATV Linhai cuprinde platose profesionale pentru protectie spate in cazul curselor, motocross sau chiar si off-road. Vezi modelul UFO REACTION 2 EVOLUTION special creat pentru a oferi o protectie completa asupra corpului cat si a gatului. Conceputa anatomic cu sistemul Flex Sistem, aceasta este usoara si rezistenta in acelasi timp, oferind libertate totala chiar si cu protectia pentru gat atasata. Pachetul vine cu protectie rigida pentru gat si captuseala inclusa pentru aceasta.

Si pentru ca linhai-atv.ro este platforma cu cea mai variata gama de accesorii ATV sau UTV, viziteaza gama de accesorii agricole, in cadrul careia poti vizualiza caracteristicile pentru plug ATV marca Heavy Duty Iron Baltic Drag Harrow ECO, de dimensiuni cuprinse intre 1200 x 1200 x 100 mm, cu o greutate de 48kg, din otel dur avand 12mm grosime. Accesoriul se poate atasa rapid autovehiculului tip ATV sau UTV, fiind compatibil chiar si unui tractor. Pregateste terenuri agricole sau indeparteaza furaje in cel mai simplu mod posibil!

Daca iti doresti manevrabilitate si stabilitate maxima, alege din gama de anvelope modelul SUN-F AT: 1301R COUNTRAX 25X10-12 50N E4 special creata pentru ATV, pentru ca tu sa te poti bucura de actiune la nivel maxim.

Viziteaza online la adresa linhai-atv.ro sau transforma online-ul in realitate facand o vizita in cadrul locatiei din Bucuresti – Splaiul Unirii, Numarul 168. Oferim adrenalina si actiune garantata!