Cum să transformi total orice tip de spațiu, cu tapet efect 3D

BUCURESTI - 23 februarie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment, Arhitectura / Design, Afaceri

Cu tapet efect 3D creezi o experiență uluitoare în orice tip de spațiu. Birouri sau locuințe, spații sau galerii comerciale. Toate vor fi transformate cu ajutorul acestui produs.

tapet efect 3D

tapet efect 3D

 Cu tapet efect 3D ești sigur că obții iluzia unei încăperi mult mai mari. Acest lucru face acest produs ideal pentru spațiile de mici dimensiuni. 

Oana Vlădilă, reprezentant Aesthetic Design

Fie că alegi tapet animale pentru tapet efect 3D, sau modelele clasice, vei reuși să creezi o iluzie optică ce taie respirația. În spații de joacă, living, camere de hotel sau cafenele.

Cu tapet efect 3D ești sigur că obții iluzia unei încăperi mult mai mari. Acest lucru face acest produs ideal pentru spațiile de mici dimensiuni.

Tapet efect 3D clasic, eleganță și bun gust

Clasicul e din nou la modă. Iar dacă ești preocupat de principiile Feng Shui, cu siguranță vei alege tapet efect 3D din gama classic touches. Această colecție îți oferă o multitudine de imagini care te vor reconecta la valorile reale ale vieții. Tapet efect 3D clasic este opțiunea perfectă pentru dormitor, camera de zi, hol sau spațiul de lucru. Odată imaginea aleasă, vei avea o operă de artă la tine acasă!

Pentru gama classic touches, îți oferim imagini clare și detaliate, imprimate pe hârtie de cea mai bună calitate. Odată lipit pe perete, tapet efect 3D îți oferă cu adevărat impresia că te afli în spațiul redat de el. Fie că e vorba de o plajă exotică sau de prăpastia adâncă a unui munte. Toate devin realitate chiar și în jungla celui mai aglomerat loc din oraș!

Tapet animale , ideal pentru efectul 3D

Cu siguranță tapet efect 3D din gama tapet animale va aduce orice perete anost la viață. Fie că e vorba de camera celui mic, de propriul dormitor sau de peretele din hol. Colecția animal murals are puterea de a inspira, de a relaxa sau, pur și simplu, de a delecta privirea.

Odată ce ai lipit tapet efect 3D animal murals pe pereții unei încăperi, vei simți că poți călători în locul unde a fost imortalizat ori de câte ori îl vei privi. Culorile vibrante vor aduce imaginea la viață, iar atenția la detalii te va face să visezi că înoți alături de delfini sau că explorezi pădurea tropicală.