Sacose personalizate, instrument esențial în orice campanie de marketing

BUCURESTI - 21 septembrie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment, Afaceri, Media / Publicitate

Pe principiul „Fiecare idee poate fi transformată într-o afacere”, fiecare afacere cu siguranță își poate găsi forma potrivită de promovare cu ajutorul unei sacose personalizate marca Sedra Advertising.

sacose personalizate

sacose personalizate

 În ultimii ani, sacose personalizate au devenit instrumentul de bază în campaniile de marketing ale celor mai cunoscute firme din lume. Cu un design prietenos, gândit special pentru promovarea unei afaceri, pungi hârtie sau sacose panza garantează vizibilitate maximă. 

Dragoș Vlădilă, general manager Sedra Advertising

Sedra's Bag  sacose personalizate vine cu o ofertă bogată de materiale din care sunt confecționate sacoșele, fie că e vorba de pungi hârtie sau sacose panza.

Variantele de personalizare sunt, practic, nelimitate: fie că alegi să imprimi un logo, o imagine sau un text, acest tip de promovare îți asigură vizibilitate maximă la prețuri reduse. În plus, sacose personalizate reprezintă o metodă chic de prezentare a afacerii sau a ofertelor tale.

Promovare cu stil pentru afacerea ta

În ultimii ani, sacose personalizate au devenit instrumentul de bază în campaniile de marketing ale celor mai cunoscute firme din lume. Cu un design prietenos, gândit special pentru promovarea unei afaceri, pungi hârtie sau sacose panza garantează vizibilitate maximă. Totul, datorită imaginilor inedite care pot fi imprimate pe material – fie el pânză, iută, polipropilenă sau poliester.

Sacose panza constituie, în același timp, și un cadou promoțional cu stil. Pentru a te ajuta în alegerea celei mai bune variante de sacose personalizate, ți-am pregătit un ghid de prezentare.

Sacose panza

Sacose panza, întotdeauna la modă. Reprezintă un produs ușor de imprimat și prietenos cu mediul înconjurător. Studiile spun că acestea pot fi refolosite de 327 de ori înainte de a atinge emisiile de carbon din fabricarea unei singure pungi de plastic de unică folosință. Asta, în timp ce o pungă din polipropilenă reciclată necesită 26 de reutilizări pentru a atinge acest prag.

Sacose personalizate din iută

Pânza de iută este folosită de secole datorită fibrelor rezistente care o compun, iar acest tip de sacoșă cu siguranță va cuceri privirile celor din jur prin apariția sa elegantă. În plus, sacose personalizate din iută reprezintă o alternativă eco-friendly la plasele din plastic oferite de supermarket. 

Sacose personalizate din polipropilenă

Acest tip de material are avantajul de a putea fi personalizat în totalitate, cu foarte mare ușurință, astfel încât să constituie o completare firească a brand-ului tău. Grafica poate fi imprimată pe toată suprafața unei sacose personalizate, asigurându-i strălucirea care, cu siguranță, va lua ochii celor din jur.