Poze Cutremur

 • .

  Poza: Sunt primariile si comunitatile din zonele seismice pregatite sa intampine un cutremur major?

 • Urmatorul cutremur din Romania

  Poza: Urmatorul cutremur din Romania

 • Noi măsuri în caz de cutremur

  Poza: Noi măsuri în caz de cutremur

 • Salvati Copiii isi propune sa sprijine 800,000 de haitieni afectati de cutremur

  Poza: Salvati Copiii isi propune sa sprijine 800,000 de haitieni afectati de cutremur

 • La doua saptamani de la cutremur, echipele Salvati Copiii International continua operatiunile de prim ajutor in Haiti

  Poza: La doua saptamani de la cutremur, echipele Salvati Copiii International continua operatiunile de prim ajutor in Haiti

 • Informații actualizate privind situația cetățenilor români afectați de cutremurul din Italia

  Poza: Informații actualizate privind situația cetățenilor români afectați de cutremurul din Italia

 • Pare o piesa de mobilier obisnuita…

  Poza: Pare o piesa de mobilier obisnuita…

 • La inmanarea premului special Dr. ing. Manolescu este felicitat de dl. ALireza Rastegar, Presedintele Federatiai Internationala a Asociatiilor de Inventatori si de Dl. Lee Joon-seok, Presedintele Asociatiei Coreene de Promovare a Inventicii

  Poza: ROMANIA – recunoastere binemeritata la Festivalul International de Inventica din Silicon Valley 2018 (2 – 5 iulie 2018 Santa Clara, California)

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul cutremur.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la cutremur. Pozele pe tema cutremur cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul cutremur, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la cutremur, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la cutremur.