Cine a omorat ziarele?

BUCURESTI - 18 aprilie 2013

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle, Social, Internet

Inainte de aparitia televiziunii si a internetului, ziarele erau sursa principala pentru o varietate incredibila de stiri , un fapt care le-a facut indispensabile pentru marea majoritatea a populatiei. Fie ca erai interesat de noutatile la nivel international, national, local sau de cele sportive, ziarul era primul care, de obicei, oferea cele mai noi informatii. Intr-adevar ziarele contineau informatia pe care ti-o doreai si isi meritau banii pe care ii dadeai sa le cumperi. Insa, odata cu aparitia televiziunii si, in special, a internetului lucrurile s-au schimbat radical.

De ce se intampla?

De ce se intampla?

 Un ziar bun, cred, este o natiune care vorbeste cu ea insasi! 

Arthur Miller - 1961

Multi sunt de parere ca internetul si televiziunea sunt responsabile de disparitia ziarelor in varianta printata si au dreptate. Insa, chiar daca multe ziare nu mai exista fizic ele sunt in continuare citite in varianta online. Oamenii citesc ziarul mai mult ca niciodata, singura diferenta este ca acum nu mai citesc varianta printata, ci varianta online. Ziarele s-au reinventat, ca urmare a evolutiei tehnologiei.

De ce citim stirile online?

O data cu progresul tehnologic a devenit posibil ca oamenii sa poata citi stirile in timp real de pe telefonul mobil, de pe tableta, sau de la calculatorul personal, putand astfel sa opteze de pe ce dispozitiv pot vizualiza stirile de ultima ora, in ce loc si la ce ora. Accesul la informatie se face mult mai usor. In plus, informatia este gratis! De Ce News a inteles aceasta dorinta a cititorilor de a putea vizualiza stirile in format electronic.

Ziarul online este, de asemenea, o modalitate eficienta prin care cititorii aflati in afara granitelor tarii, care doresc sa tina pasul cu noutatile din tara natala, pot citi stirile online decat sa astepte sa primesca noutatile in forma traditionala.

Oamenii apreciaza ziarele mai mult ca niciodata, singura diferenta este ca le citesc online.

Aceste motive i-au determinat pe jurnalistii Bogdan Chirieac si Razvan Dumitrescu sa demareze proiectul De Ce News!

De Ce News este un ziar online care doreste sa prezinte ultimele evenimente dintr-o perspectiva neutra, fara sa influenteze cititorii in privinta anumitor lucruri. Dorim sa aducem in atentia publicului in special evenimentele ce au loc in zona politica . Vizitati site-ul nostru pentru a fii informati!

Taguri: sportmondenziar onlinepoliticastirieconomiedcnews