Poze Decisiv

 • Compass

  Poza: Competentele digitale sporesc decisiv sansele tinerilor pe piata muncii

 • 60% dintre liderii de business din Romania considera inovatia un factor decisiv pentru succes

  Poza: 60% dintre liderii de business din Romania considera inovatia un factor decisiv pentru succes

 • Experienta personala cu banca, factor decisiv pentru 89% dintre romani in decizia de a lucra sau a inceta relatia cu o anumita institutie bancara.

  Poza: Experienta personala cu banca, factor decisiv pentru 89% dintre romani in decizia de a lucra sau a inceta relatia cu o anumita institutie bancara.

 • Rodica Tănăsescu, președinte SNMF

  Poza: Medicii de familie şi cooperarea instituţională au avut contribuţii decisive la succesul reţetei electronice

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul decisiv.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la decisiv. Pozele pe tema decisiv cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul decisiv, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la decisiv, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la decisiv.