Therme Bucuresti, realizat cu obiecte sanitare si finisaje de la Delta Studio

BUCURESTI - 18 ianuarie 2016

Comunicat tip General in Arhitectura / Design, Constructii, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, HoReCa

Live site

Pe 14 ianuarie, s-a deschis Therme Bucuresti, cel mai mare complex de wellness, relaxare si distractie din Europa. Suntem mandri ca dezvoltatorii au ales pentru dusuri, vestiare si birouri finisaje si obiecte sanitare de la Delta Studio.

Therme Bucuresti, realizat cu obiecte sanitare si finisaje de la Delta Studio

Dezvoltatorii acestui spectaculos proiect au ales sa lucreze cu Delta Studio pentru zonele de dusuri, vestiare si birouri, datorita experientei noastre indelungate in amenajari interioare publice si a proiectelor de spa din trecut la care am contribuit – Iaki Spa Mamaia si Unirea Spa fiind doar doua dintre acestea.

Therme Bucuresti este o constructie impresionanta din punct de vedere tehnologic, cu o suprafata inverzita de 18.000 mp , existand peste 800.000 de plante, multe exemplare fiind aduse din tari indepartate. Constructia este unica din punct de vedere arhitectural si ingineresc – piscinele ocupa 3000 mp, iar apa se extrage de la o adancime de peste 3100 metri. Temperatura aerului variaza intre 29 si 30 °C, iar cea a apei din piscine este de 33°C.

Therme Bucuresti este dotat cu un numar impresionant de 4000 de vestiare, iar gresia aleasa pentru aceasta zona este de la furnizorul nostru FMG, divizie a Iris Ceramica – s-a ales colectia Statuario Venato Extra, in placi de 60×60 cm si 60×30 cm. Este un produs cu calitati ultra performante in termeni de igiena, durabilitate si duritate, extrem de rezistent la trafic intens, zgarieturi si pete, avand zero grad de absorbtie.

Therme Bucuresti este impartit in trei zone – Galaxy, The Palm și Elysium. In zona Elysium exista 6 saune tematice, 1 piscina cu selenium si zinc, un dus cala, 3 cabinete de masaj si restaurantul Colonial. Pentru dusul calanumit si Floarea Evei, s-au folosit 2000 de placi de mozaic Victorian Diamond Marmara din colectia Stone de la Dalet.

Pentru bai, dezvoltatorii au optat pentru obiecte sanitare de la Villeroy&Boch, din colectiile Pure Stone, Aveo si O.novo, colectii de ultima generatie cu design contemporan si inalte calitati tehnologice. Bateriile sunt de la Hansgrohe – Focus Electronic si Focus 100, designul minimalist integrandu-se in ambientul general al bailor moderne.

Birourile din Therme Bucuresti sunt finisate cu parchet de la Karelia– Polar Wood Tundra, un parchet triplu stratificat cu un grad ridicat de stabilitate si rezistenta sporita, datorata sistemului de imbinare.

Sursa foto: http://z0ltan77.com.

Despre Delta Studio

Delta Studio a fost gandit anume sa fie cadrul cel mai adecvat pentru conceperea solutiilor de amenjare, un laborator destinat experimentarii in avans a emotiei caminului visat.
Bulevardul Progresului, Nr. 1-3 (Intersectia Razoare), Sector 5,Bucuresti
Telefon: 021/411.25.46
RDS: 0314.38.12.62/3
Fax: 021/411.25.41
E-mail: office@deltastudio.ro
Program:
Luni-Vineri: 09:00 - 18:00
Sambata: 09:00 - 15:00