Campanie Gratuita de preventie orala oferita de 24/7 Dental

BUCURESTI - 30 octombrie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Incepand cu luna octombrie, echipa 24/7 Dental sustine GRATUIT programul
"Obiceiuri sanatoase pentru un zambet sanatos, chiar la tine la birou!"

Avem deosebita placere,ca in cateva randuri, sa va aducem in prim plan clinica noastra, prezentandu-va activitatile si oportunitatile de afaceri pe care, credem noi, le putem initia cu dumneavoastra, in scopul unor colaborari durabile si eficiente. Clinica 24-7 Dental a fost infiintata in anul 2013, ca si clinica cu capital privat romanesc.Pentru a veni in intampinarea pacientilor nostri, perseveram in efectuarea cu corectitudine si profesionalism a tuturor tratamentelor, in alegerea celor mai bune materiale, a celor mai buni tehnicieni dentari si in finalizarea unor lucrari de cea mai buna calitate. Echipa 24/7 Dental, sustine programul GRATUIT  "Obiceiuri sanatoase pentru un zambet sanatos!" chiar la tine la birou! Astfel iti oferim un Consult Stomatologic Profesional GRATUIT si iti prezentam o evaluare a tratamentului, fara ca tu sa te mai deplasezi la medicul stomatolog! Ne propunem sa responsabilizam angajatii in ceea ce priveste rolul preventiei oro-dentare in starea generala de sanatate. Venim in intampinarea angajatilor cu informatii relevante, privind importanta unui zambet frumos si sanatos in cadrul companiei in care isi desfasoara activitatea de zi cu zi. Astfel, va oferim un program de 30 minute pentru angajatii dumneavoastra in scopul:

1.prezentarii unui set de bune practici pentru un zambet frumos si sanatos;

2.constientizarii de catre angajati a rolului igienei orale in starea generala de bine si generarea unui mediu de activitate placut si generos;

3.imbunatatirea tonusului personal al angajatilor si a increderii in propriul lor potential.  Training-urile de calitate a zambetului sunt realizate de o echipa de medici stomatologi cu o calificare excelenta si cu experienta de lucru internationala , intreaga activitate fiind condusa de Dr. Lorelei Nassar , medic chirurg si implantolog cu o experienta de peste 21 de ani si formare profesionala in Israel.

Deoarece dorim sa tinem pasul cu tot ce este mai nou in domeniu, medicii nostri sunt in permanenta instruiti atat in tara cat si in strainatate, fiind la curent cu noutatile prin participarea la cursuri si congrese.

Programul a fost primit cu bucurie de catre angajatii companiilor cu care deja colaboram, fapt ce ne-a incurajat sa-l sustinem in continuare cu acelasi entuziasm!

Pentru informatii detaliate, va rugam sa contactati coordonatorul proiectului: Dr.Lorelei Nassar – Tel 0747.538.288 email: lorelei@24-7dental.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/dentists-international/campanie-gratuita-de-preventie-orala-oferita-de-24-7-dental