despreSpa.ro lanseaza carduri, email vouchere si programari online in cele mai frumoase centre SPA din Romania si la BuddhaBar Franta, Dubai, Quatar

BUCURESTI - 5 aprilie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Turism, HR

Portalul despreSpa.ro a lansat email voucherele si cardurile despreSpa.ro, valabile in cele mai frumoase Centre SPA din Romania, precum si tehnologia de programare online in Romania, Franta, Dubai, Quatar.

O initiativa unica in Romania, realizata in urma unei investitii de peste 30.000 de euro si care va genera o cifra de afaceri de 200.000 de euro pana la sfarsitul anului 2012.

“Softul de programare online MasterSPA-WebCloud produs de acordnet.ro este o solutie singulara pe piata Spa romaneasca si reuneste majoritatea centrelor SPA intr-un singur loc: pe despreSpa.ro. Aici, consumatorul de SPA poate face cadouri ( prin gift vouchere si gift card-uri despreSpa.ro, valabile in cele mai frumoase Centre SPA din Romania), sau poate face programari online in SPA-urile din Romania, dar si la celebrele SPA-uri BuddhaBar din Franta, Dubai, Quatar”, declara Ioana Marian, Managing Partner Exclusive About Spa, dezvoltatorul site-ului despreSpa.ro.

De unde aceasta idée de programari online? despreSpa.ro publica zilnic articole despre diverse terapii, rituale, tratamente. De aici ideea de a oferi consumatorului Spa posibilitatea de a accesa imediat terapia/ritualul prezentat, printr-o programare in timp real.

card despreSpa.ro valabil in cele mai frumoase Centre SPA din Romania

card despreSpa.ro valabil in cele mai frumoase Centre SPA din Romania

 Pe despreSpa.ro consumatorul de SPA poate comanda cadouri ( email vouchere si gift card-uri despreSpa.ro, valabile in cele mai frumoase Centre SPA din Romania), sau poate face programari online in SPA-urile din Romania, dar si la celebrele SPA-uri BuddhaBar din Franta, Dubai, Quatar...prin softul de programare online MasterSPA-WebCloud produs de acordnet.ro care este o solutie singulara pe piata Spa romaneasca si care reuneste majoritatea centrelor SPA intr-un singur loc: pe despreSpa.ro 

Ioana Marian

Si totusi cum functioneaza softul de programare online? “Dai un click pe www.despreSpa.ro, alegi o terapie, un centru Spa, data si intervalul orar. Odata bifate aceste optiuni, ele sunt transmise instant centrului Spa ales si sunt puse in "lista de asteptare". Receptia Spa –ului il contacteaza pe client pentru stabilirea programarii(lor).  Ulterior, sistemul local transmite instant serverului central datele si clientul primeste un mail de confirmare despre programarea sa, precum si  factura”, explica Marius Rus, Director acordnet.ro, creatorul softului de programari online.

La randul lor, cardurile despreSpa.ro functioneaza pe baza unui cod de bare si se incarca simplu. Online. Cand creditul Spa se termina, clientul il poate incarca simplu pe desprespa.ro. Cardurile sunt valabile in spa-uri precum:  Cocor SPA, Alpin Vitarium SPA, Bali Cornu, Bali Radisson, Roua SPA, Magnolia SPA, Atmosphere Wellness, Velvet SPA, EverGreen Organic Salon & SPA, Chocolat Salon, Saloanele Glamour, dar si in strainatate, in locatiile BuddhaBar-BuddhattitudeSPA din Franta, Qatar, Dubai, Senegal, Panama, Ungaria.

In 2012, piata Spa anunta o evolutie pozitiva. Ne putem astepta la un trend de piata crescator, avand in vedere ca se anunta deschideri ale unor branduri de lux internationale, precum Buddhabar - BuddhattitudeSPA.

Azi putem afirma clar ca vanzarile nu au fost afectate de criza, ba dimpotriva. De asemenea, a crescut numarul barbatilor, clienti Spa la 34-36%.

La nivel de obiective viitoare, despreSpa.ro “targeteaza o piata regionala prin aboutSpa.ro – un site multilingual. Totodata vrem sa atragem si sa acoperim si cerintele expatilor. Ne dorim sa dezvoltam workshopuri in companii, in ideea de a informa oamenii. SPA inseamna sanatate, preventie si un stil de viata care aduce numai beneficii atat corpului, cat si spiritului”, adauga Ioana Marian.

 

Despre DespreSpa

despreSpa.ro - Ghidul tau Wellness si Spa din Romania
Lansat in decembrie 2010, despreSpa.ro este principalul reper online in domeniul SPA, reunind toate informatiile din industria SPA – de la centre SPA, la produse, ritualuri si tratamente, destinatii SPA.

Taguri: spavoucher spacard spa