Nu rata premiul oferit de catre DezvoltatorImobiliar.ro

BUCURESTI - 30 septembrie 2015

Comunicat tip General in Afaceri, Constructii, Media / Publicitate, Internet, Imobiliare

Live site

Concursul organizat de către portalul DezvoltatorImobiliar.ro continuă! Până la 1 noiembrie 2015 poţi câştiga o maşină de spălat Arctic, dacă te abonezi la portalul DezvoltatorImobiliar.ro.

Nu rata premiul oferit de catre DezvoltatorImobiliar.ro

Vrei să afli cele mai noi ştiri imobiliare, noutăţile din home design sau trendurile din arhitectură? Poate îţi cauţi o locuinţă nouă şi ai nevoie să fii informat în legătură cu ofertele din piaţa rezidenţială? Atunci este timpul să te abonezi la newsletter-ul DezvoltatorImobiliar.ro! Dacă vei face acest lucru, atunci eşti eligibil să participi la concursul pentru câştigarea unei maşini de spălat Arctic.

Concursul se desfăşoară în perioada 22 septembrie – 1 noiembrie 2015. Acesta se adresează oricărei persoane fizice (cu excepţia agenţiilor, dezvoltatorilor, portalurilor imobiliare şi rudelor de gradul I ale acestora), care este abonată sau se abonează la Newsletterul www.DezvoltatorImobiliar.ro până pe data de 01.11.2015, ora 23:59. Tragerea la sorţi se va realiza pe data de 02.11.2015, folosind serviciul random.org.

La extragere participă toţi abonaţii Newsletterului www.DezvoltatorImobiliar.ro. Dezabonarea atrage după sine imposibilitatea de a participa automat la viitoarele concursuri cu premii organizate de portalul DezvoltatorImobiliar.ro.

Concursurile şi surprizele vor continua şi după ce portalul DezvoltatorImobiliar.ro va oferi acest premiu. Îţi pregătim multe alte premii, pe care le poţi câştiga doar dacă rămâi conectat la DezvoltatorImobiliar.ro.!

DezvoltatorImobiliar.ro este cel mai mare portal imobiliar cu oferte exclusiv rezidenţiale. Aici poţi găsi peste 1.200 de locuinţe noi, din peste 80 de ansambluri rezidenţiale din Bucureşti, Ilfov, Prahova, Sibiu şi Sinaia.

Printre ansamblurile rezidenţiale promovate pe portalul DezvoltatorImobiliar.ro sunt nume foarte cunoscute, precum Greenfield, Rin Grand Residence, Confort Urban Residence Rahova, Good Residence, Evocasa Armonia, Cosmopolis, Ansamblul Rezidenţial Curtea Domnească, Style Residence 2, Avantgarden3 Braşov, Avantgarden3 Sibiu şi Urban Residence Braşov.

Portalul este prezent la marile evenimente imobiliare din România, unde organizează periodic studii imobiliare, concursuri, materiale de presă şi multe altele. La cel mai recent târg imobiliar, TNI, DezvoltatorImobiliar.ro a participat în calitatea de expozant şi a organizat o cercetare amănunţită. În scurt timp, îţi vom prezenta concluziile studiului imobiliar realizat de către compania ElQual, pentru a afla care sunt preferinţele românilor în ceea ce priveşte piața rezidenţială.

În perioada 22-25 octombrie 2015, DezvoltatorImobiliar.ro va fi prezent la tIMOn, unul dintre evenimentele imobiliare de referință din țara noastră, și, cum v-a obișnuit, vă va aștepta cu multe noutăți.

Despre Dezvoltatorimobiliar

Portalul Dezvoltatorimobiliar.ro prezintă ofertele complete de case şi apartamente noi din ansamblurile rezidenţiale. Dorim ca utilizatorii noştri să aibă acces rapid la o ofertă cât mai mare de apartamente noi şi case noi, din toată ţara. Sperăm ca aceştia să-şi găsească locuinţa ideală doar accesând portalul DezvoltatorImobiliar.ro. Pe portalul DezvoltatorImobiliar.ro găsiţi tururile virtuale ale ansamblurilor şi ale locuinţelor finalizate ale acestora.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/dezvoltatorimobiliar/nu-rata-premiul-oferit-de-catre-dezvoltatorimobiliar-ro