Portalul DezvoltorImobiliar.ro pregateste un premiu de casa noua

BUCURESTI - 21 septembrie 2015

Comunicat tip General in Afaceri, IT&C, Media / Publicitate, Internet, Imobiliare

Live site

Portalul DezvoltorImobiliar.ro pregateste un premiu special pentru clientii sai - o surpriza de casă nouă, de care se pot bucura vizitatorii portalului, care îndeplinesc o singură cerință, simplă.

Portalul DezvoltorImobiliar.ro pregateste un premiu de casa noua

Echipa DezvoltatorImobiliar.ro îţi pregăteşte una dintre cele mai interesante surprize. Tot ce trebuie să faci este să fii cu ochii pe portal şi vei afla în cel mai scurt timp ce trebuie să faci ca să intri în cursa pentru un premiu special! După cum am anunţat şi aici, în articolul care ne anunţă prezenţa la unul dintre cele mai mari târguri imobiliare din România, TNI, este şansa ta să intri în posesia unui premiu de casă nouă.

Crezi că doar aceasta va fi surpriza și nu vei mai auzi de noi după aceea? Surprizele vor continua pe portalul DezvoltatorImobiliar.ro. De acum înainte, te vom recompensa cu premii care de care mai interesante! Da, ai citit bine. Toţi vizitatorii portalului vor putea participa la viitoarele concursuri!

Cum te putem ajuta?

Reprezentăm un portal rezidenţial, DezvoltatorImobiliar.ro, care îţi pune la dispoziţie peste 1.200 de locuinţe noi, din ansambluri rezidenţiale din Bucureşti, Ilfov, Prahova, Braşov şi Sibiu.

În următoarea perioadă, ne propunem să ne extindem şi mai mult aria de acoperire a pieţei rezidenţiale din România, în cât mai multe oraşe din toată ţara.

În momentul în care găseşti o locuinţă care te atrage pe DezvoltatorImobiliar.ro, poţi intra în legătură directă cu reprezentanţii proiectelor rezidenţiale şi poţi solicita mai multe informaţii referitoare la oferte de locuințe noi. Cu alte cuvinte, îţi facilităm accesul la un număr impresionant de locuinţe, din care ţi-o poţi alege pe cea preferată!

Despre Dezvoltatorimobiliar

Portalul Dezvoltatorimobiliar.ro prezintă ofertele complete de case şi apartamente noi din ansamblurile rezidenţiale. Dorim ca utilizatorii noştri să aibă acces rapid la o ofertă cât mai mare de apartamente noi şi case noi, din toată ţara. Sperăm ca aceştia să-şi găsească locuinţa ideală doar accesând portalul DezvoltatorImobiliar.ro. Pe portalul DezvoltatorImobiliar.ro găsiţi tururile virtuale ale ansamblurilor şi ale locuinţelor finalizate ale acestora.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/dezvoltatorimobiliar/portalul-dezvoltorimobiliar-ro-pregateste-un-premiu-de-casa-noua