Ceasmania pune la dispozitie peste 500 de ceasuri de dama de lux la preturi avantajoase

BUCURESTI - 16 iunie 2016

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Fara indoiala, un ceas de dama este unul dintre cele mai importante accesorii pentru o femeie, intrucat poate completa perfect o tinuta si o poate ajuta sa iasa in evidenta intr-un mod placut. De aceea, alegerea unor modele de ceasuri potrivite pentru fiecare ocazie sau eveniment este esentiala.

Ceasuri de dama de la Ceasmania

Sub motto-ul “Your passion. Your style”, magazinul online Ceasmania pune la dispozitie o gama foarte variata de ceasuri de dama si nu numai, la preturi accesibile oricui.

Indiferent ca este vorba despre un ceas de dama ideal pentru o petrecere eleganta, de unul adecvat pentru o plimbare in parc, in aer liber sau de un model ce poate fi purtat la birou, alaturi de o tinuta office, Ceasmania are in stoc ceasuri dama pentru toate gusturile. Guess, Mark Maddox, Nixon, Pepe Jeans, Christina London, Tissot, Escape, Triwa, Pierre Ricaud, Yves Camani si Boccia sunt doar cateva dintre brandurile faimoase incluse in portofoliul magazinului online Ceasmania.

Cu o experienta indelungata in domeniul accesoriilor, Ceasmania livreaza produse originale, de calitate, in peste 70 de magazine de profil din toate colturile tarii, in cele mai importante mall-uri si centre comerciale. Intrucat isi doreste sa le ofere clientilor sai ocazia de a achizitiona modele deosebite, unice pe piata, Ceasmania este singurul distribuitor din Romania al ceasurilor semnate Guess si GC.

Persoanele care apeleaza la serviciile Ceasmania si comanda ceasuri de dama pe site-ul oficial al firmei beneficiaza de livrare rapida (in maximum 24 de ore de la plasarea comenzii), de posibilitatea de a plati in sistem ramburs (la primirea coletului acasa), prin plata online cu cardul sau prin achizitionarea in 12 rate cu dobanda 0%. In plus, cei care se aboneaza la newsletter-ul Ceasmania primesc automat un voucher de 25% reducere la orice model de ceas Guess.

Informatii suplimentare despre produsele Ceasmania sunt disponibile pe site-ul companiei.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/digital-workforce/ceasmania-pune-la-dispozitie-peste-500-de-ceasuri-de-dama-de-lux-la-preturi-avantajoase