EduClass ofera cele mai interesante jucarii educative si jocuri pentru copii la preturi avantajoase

BUCURESTI - 11 august 2016

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Copilaria este una dintre cele mai importante perioade din viata unei persoane. Este vremea in care isi formeaza personalitatea, isi contureaza caracterul si, de asemenea, are tot timpul din lume sa se joace, sa se distreze si sa descopere lumea fascinanta din jurul sau. De aceea, sutele de modele de jocuri pentru copii au un rol esential, pentru ca reprezinta modalitatea perfecta prin care cei mici pot imbina armonios amuzamentul si relaxarea cu educatia.

Jucarie educativa EduClass

Intrucat sunt tot mai populare tabletele, telefoanele de ultima generatie si aplicatiile mobile, chiar si in randul copiilor la varste fragede, este dificil pentru parinti sa gaseasca jucarii si jocuri simple, dar interesante, care sa ii atraga pe prichindei si sa ii invete sa isi petreaca timpul liber intr-un mod constructiv. In acest sens, magazinul online EduClass este un ajutor de nadejde pentru adultii care vor sa le ofere celor mici jocuri pentru copii frumoase si captivante.

Avand o experienta indelungata in domeniul importarii de jucarii si jocuri, EduClass pune la dispozitie o gama foarte variata de produse destinate prichindeilor de toate varstele - de la bebelusi de cateva luni, copii de 3-7 ani, pana la domnisoare si cavaleri de peste 10 ani, toate fiind comercializate la preturi atractive, astfel incat oricine sa poata oferi copilului sau un cadou deosebit.

Fie ca e vorba despre jucarii copii pentru joaca in aer liber (forme de nisip, coarda, popice sau chiar si trambulina), de jocuri si jucarii educative de matematica sau logica, ori despre unele creative (de constructie, pentru dezvoltarea imaginatiei), produsele disponibile in magazinul online EduClass pot fi comandate simplu si rapid, fiind nevoie doar de cateva click-uri. De asemenea, compania ofera livrare gratuita oriunde in tara, indiferent de localitate, pentru comenzile cu o valoarea totala de peste 200 lei.

Informatii suplimentare despre modelele de jocuri pentru copii, precum si jucariile pentru copii puse la dispozitie de EduClass gasiti pe site-ul oficial al firmei.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/digital-workforce/educlass-ofera-cele-mai-interesante-jucarii-educative-si-jocuri-pentru-copii-la-preturi-avantajoase