Homex.ro isi mareste gama de produse si introduce 10 brand-uri noi din zona home&deco

BUCURESTI - 26 septembrie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design

Homex.ro, cel mai aprovizionat magazin online cu produse din categoriile home&deco, sport, ingrijire si sanatate, si-a marit gama de produse in luna August, ajungand la aproximativ 12 000, printre acestea numarandu-se 10 brand-uri noi, renumite international.

Homex

Homex

Produsele adaugate pe site-ul oficial, http://homex.ro, apartin unor brand-uri cunoscute pe plan international. Printre acestea se regasesc: 118 produse de la Zwilling, marca renumita pentru cutitele sale de foarte buna calitate, 33 de produse de la Demeyer, cuprinzand vase si ustensile pentru gatit din otel inoxidabil, 145 de rasnite de la Pugeot, 29 de filtre de apa pentru uz casnic de la Brita, 189 de produse din fonta de la Lava, 110 produse din ceramica de la Emile Henry, 14 cani termos Aladdin, 98 vase pentru gatit de la AMT Gastroguss, 26 produse Cuisinart si 26 electrocasnice Unold.

Totodata, Homex isi propune ca pana la finalul anului 2017 sa continue cresterea numarului de produse de pe site pentru categoriile de Electrocasnice mici si Ingrijire & Sanatate. Numarul scontat este de aproximativ 35 000.

Clientii Homex.ro se pot bucura de o gama variata de produse de calitate pentru bucatarie, dormitor, baie, living & hol, gradina & terasa, iluminat, calatorii & camping, sport & fitness, electrocasnice si ingrijire & sanatate.

Despre Homex.ro

Infiintat in 2014, Homex.ro este cel mai aprovizionat magazin online cu produse pentru casa, gradina, ingrijire personala, sport si calatorii. In prezent ofera 12 000 de produse din aceste categorii, incredere, livrare rapida si suport clienti in cursul saptamanii, intre orele 10.00 - 19.00.