Comunicate de presa pe tema distrat

  • distrat

    Bucuresti - 25 April 2007

    Comunicat de Sanoma Hearst

    FHM este prima revista din lume care a organizat o petrecere in SecondLife!Peste 100 de persoane au participat la petrecerea FHM de aseara in lumea virtuala SecondLife. Evenimentul a avut ca pretext lansarea editiei virtuale FHM si a fost gazduit de ...   Citeste comunicatul

Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul distrat.

Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la distrat. Informatiile despre distratcuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul distrat, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la distrat va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.