La www.BBM-Medical.ro avem o gama larga de produse pentru afectiuni hepatice!

BUCURESTI - 24 mai 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Sanatate, Farmaceutic

www.BBM-Medical.ro ofera suplimente alimentare si extracte natural terapeutice de ultima generatie. Intre acestea, va propunem o larga gama de produse care ajuta in tratarea afectiunilor hepatice.

La www.BBM-Medical.ro avem o gama larga de produse pentru afectiuni hepatice!

Ne madrim cu produse precum Bupleurum este o planta valoroasa in medicina traditionala chineza, utilizata in majoritatea formulelor de boli febrile, in special in cele care implică ficatul si caile biliare, de tipul colecistitelor, colongitelor, hepatitelor cu forme febrile. Radacina de Bupleurum regleaza energia organismului, ajuta la reducerea blocajelor din corp si elimina toxinele acumulate. Poate fi folosit pentru tratarea racelii insotita de simptome alternative de frisoane si febra, dureri in piept, prolaps de anus, uter si alte organe interne. De asemenea, este eficient pentru femeile cu probleme menstruale, asociate cu sindromul premenstrual. In ceea ce priveste capacitatea sa de curatare a ficatului, una dintre activitatile cele mai importante este aceea de a elimina impuritatile si toxinele, avand o reputatie unica datorita eficientei cu care curata profund acest organ suprasolicitat.

Supranumita in Medicina Orientala "Leacul Bun pentru Toate", Cordyceps actioneaza in organism pe nivele multiple, de la actiuni benefice in ceea ce priveste functia hepatica si sistemul nervos pana la efecte energizante, imunoastimulatoare, imbunatatirea capacitatii de utilizare a oxigenului la nivel celular dar si îmbunatatirea circulatiei sanguine. Cordyceps Sinensis cunoscuta si sub numele de Ciuperca de larva chinezeasca, creste in mlastina verde a Platoului Tibetan. Este considerata una dintre cele 3 tonice de varf in medicina traditionala, alaturi de ginseng si de cornul de cerb. Vara seamana cu un vierme si iarna cu iarba.

Coriolus versicolor (Yun Zhi) este una dintre cele mai studiate ciuperci din lume, efectuandu-se peste 300 de studii clinice din 1970 pana in prezent. Din Coriolus Versicolor s-au extras polizaharidele Krestin – PSK, in Japonia, in anul 1965 si polizaharide - peptide (PSP) in anul 1984, in China, cu proprietati imunostimulatoare exceptionale. In anul 1977 autoritatile japoneze au inclus ciuperca Coriolus versicolor in lista oficiala de produse pentru tratamentul tumorilor maligne.

Ganfukang Wan reprezinta o formula din plante terapeutice, deosebit de eficienta in afectiunile hepatice acute si cronice, ameliorand simptomele si semnele fizice ale pacientului.

Sunt 24 de produse pentru tratarea afectiunilor gastrice pe www.bbm-medical.ro. Te invitam sa le descoperi ! Compania BBM Impex, detinatoare a www.bbm-medical.ro  comercializeaza o gama variata de produse care au in compozitie extracte natural capabile sa actioneze asupra organismului uman in ceea ce priveste normalizarea functiei imunitare, tonifierea orgamismului, cresterea rezistentei la factori perturbatori interni sau externi, tratarea rapida a infectiilor respiratorii acute si eliminarea efectelor tardive determinate de suprasolicitarea imunitara, imbunatatirea starii sistemului nervos, reducerea efectelor stresului cotidian, normalizarea functiilor vitale (functia cardiovaculara- tensiunea arteriala, frecventa cardiaca, circulatia arteriala, venoasa si limfatica, functia digestiva-hepatica, pancreatica, intestinala, functia endocrina – normalizarea glicemiei, functia renala, functia reproductiva).Aceste produse contin fitocompusi activi, vitamine, minerale, aminoacizi si alte substante cu potential terapeutic. Sunt disponibile suplimente alimentare sub forma de ceaiuri, capsule, comprimate, fiole si plasturi care se pot administra concomitent cu alte tratamente (alopate, homeopate sau in asociere cu acupunctura). Ele nu inlocuiesc un regim alimentar adecvat, nu au efecte secundare si nu creeaza dependenta. Situl www.bbm-medical.ro, estedetinut de BBM Impex, companie cu sediul in Bucuresti. Importand suplimente alimentare inca din 2005, societatea comerciala aflata in plina dezvoltare la nivel national si international isi propune promovarea si dezvoltarea unui nou stil de viata sanatos si echilibrat.

Despre Streamline Communication

Agentie de publicitate full service.
office@streamline.ro
www.streamline.ro