Provocare acceptata la OTTO Curier!

BUCURESTI - 24 mai 2012

Comunicat tip General in Auto, Afaceri, Logistica/Transport

In luna mai OTTO Curier a lansat o noua campanie de comunicare ce ilustreaza filosofia companiei

Provocare acceptata la OTTO Curier!

Daca in trecut OTTO Curier a lansat campania provoaca-ti curierul, in luna mai 2012 a fost lansata noua campanie, “Provocare acceptata!”. Aceasta campanie vine ca un raspuns la intrebarea “poate exista curierat de ultima generatie in Romania?”. “Ne dorim sa imbunatatim permanent calitatea serviciilor oferite clientilor nostri asa ca am acceptat aceasta provocare. Investim in fiecare an sume importante atat in dezvoltarea flotei si a sistemelor informatizate cat si in calitatea si cunostintele angajatilor OTTO Curier ”, a declarat domnul Florin Vlad, directorul executiv OTTO Curier.

Campania cuprinde 2 flighturi, unul in mai-iunie si cel de-al doilea in septembrie- noiembrie si va include radio, TV, print, online si outdoor.

Compania OTTO Curier va ofera o intreaga gama de servicii de curierat national si international business to business si business to customer. Calitatea serviciilor, siguranta, rapiditatea si punctualitatea sunt valorile pe care le-am imbratisat si care se transpun in munca angajatilor nostri si in livrarile pe care le facem catre dumneavoastra.

www.ottocurier.ro

Despre Streamline Communication

Agentie de publicitate full service.
office@streamline.ro
www.streamline.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/dmb-design/provocare-acceptata-la-otto-curier