Poze Dressbox

  • Giulia Anghelescu, Anca Serea, Dana Savuica si multe alte vedete au admirat rochii de designer la inaugurarea DRESSBOX.

    Poza: Giulia Anghelescu, Anca Serea, Dana Savuica si multe alte vedete au admirat rochii de designer la inaugurarea DRESSBOX.

  • Rochie de inchiriat Blumarine

    Poza: Nou in Romania! Rochii de inchiriat semnate de cei mai voga designeri din lume.

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul dressbox.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la dressbox. Pozele pe tema dressbox cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul dressbox, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la dressbox, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la dressbox.