Poze Ducu Bertzi

  • Ducu Bertzi: Folk Maraton se imbina perfect cu toamna!

    Poza: Ducu Bertzi: Folk Maraton se imbina perfect cu toamna!

  • Intercont Music şi Ducu Bertzi vă invită la un pahar de vin fiert şi o cană de ceai fierbinte, cu ocazia lansării albumului de colinde “Seară de Crăciun”

    Poza: Intercont Music şi Ducu Bertzi vă invită la un pahar de vin fiert şi o cană de ceai fierbinte, cu ocazia lansării albumului de colinde “Seară de Crăciun”

  • Madame Pogany prezinta: O seara folk cu Ducu Bertzi – Vineri, 17.06.2011

    Poza: Madame Pogany prezinta: O seara folk cu Ducu Bertzi – Vineri, 17.06.2011

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul ducu bertzi.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la ducu bertzi. Pozele pe tema ducu bertzi cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul ducu bertzi, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la ducu bertzi, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la ducu bertzi.