Poze DyStyle

  • 'Glamorous' by DyStyle.ro Photo: Ciprian Strugariu Make up : Simina Bradeanu Hairstyle: Andreea Iordache Model: Simina Bradeanu Clothes: www.dystyle.ro / www.facebook.com/DyStyle.ro Copyright: www.strugariu.com — at Jazz Book.

    Poza: Colectia 'Glamorous' by DyStyle

  • Urban Pin-Up by DyStyle

    Poza: Urban Pin-Up by DyStyle

  • Astazi, 7 mai, are loc lansarea oficiala a primei colectii online “Pin Up by DyStyle”.

    Poza: Astazi, 7 mai, are loc lansarea oficiala a primei colectii online “Pin Up by DyStyle”.

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul dystyle.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la dystyle. Pozele pe tema dystyle cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul dystyle, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la dystyle, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la dystyle.