Afla de ce apartamentele in regim hotelier vin pe piata cu cele mai avantajoase oferte

BUCURESTI - 17 mai 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Fie ca este vorba despre o calatorie de afaceri sau o drumetie alaturi de familie, transportul si cazarea sunt doua aspecte extrem de importante ce fac diferenta intre o excursie reusita si una dezamagitoare. Apartamente Regim Hotelier se ocupa in totalitate de unul dintre cele doua aspecte si le ofera clientilor posibilitatea de a beneficia in capitala de o cazare confortabila la preturi extrem de accesibile.

www.apartament-regimhotelier.ro

Domeniul inchirierilor de apartamente si garsoniere in regim hotelier a devenit destul de popular, mai ales avand in vedere faptul ca ofertele sunt intotdeauna prezente, iar serviciile de cea mai buna calitate. Fie ca este vorba despre o vizita in Bucuresti alaturi de familie sau una in program de serviciu, conditiile de cazare trebuie sa fie intr-adevar de prima clasa.

Cei care doresc sa poposeasca intr-o zona a capitalei mai aglomerata, isi pot inchiria un spatiu confortabil in acel loc, iar cei care isi doresc sa aiba parte de liniste, apeleaza la apartamentele si garsonierele din zonele mai putin populate.

„Locatiile noastre sunt mobilate si utilate complet, gata sa va ofere tot ce va este necesar pentru a va simti ca acasa. In plus, suntem gata sa va asiguram suportul nostru pentru cerintele suplimentare", declara in cadrul paginii web apartamente-regimhotelier.ro insusi managerul firmei.

Confort de prima clasa la preturi avantajoase

Oamenii au inceput sa vada care sunt uriasele avantaje pe care o garsoniera in regim hotelier Bucuresti le ofera, astfel ca, evita sa se cazeze in cadrul hotelurilor sau al pensiunilor. Acest lucru nu se intampla din cauza faptului ca respectivul confort nu indeplineste conditiile necesare, ci pentru ca preturile sunt mult mai mari, iar intimitatea lipseste. De altfel, cele din cadrul cu regim hotelier ofera toate instrumentele necesare pentru o sedere cat mai confortabila.

Spre deosebire de hoteluri, Apartamentele in Regim Hotelier ofera posibilitatea clientilor de a sta alaturi de cei dragi in acelasi loc, iar pretul sa fie achitat in functie de camerele solicitate, nu de numarul persoanelor cazare. O astfel de oferta este aproape imposibil de evitat, avand in vedere ca Bucurestiul este un oras cu pretentii, iar standardele destul de ridicate. Fie ca este vorba despre o inchiriere pe termen scurt sau de una pe termen lung, serviciile sunt la fel de calitative, iar confortul pe masura.

Agentia ofera spre inchiriere doar apartamente si garsoniere ce fac parte din imobile noi, contruite recent cu cele mai bune materiale. Acest lucru aduce in prim plan confortul din cadrul locuintei atat pe timp de vara, cat si pe timp de iarna. Locurile de cazare beneficiaza de toate conditiile, fapt pentru care exista cele mai moderne articole si accesorii casnice: plita pe gaz, internet Wi-Fi, TV, cuptor cu microunde, fierbator de apa, filtru de cafea, cablu TV, centrala termica, cada, dus si multe altele.

Mai mult de atat, locatia beneficiaza de paza 24/24 pentru ca siguranta locatarilor sa fie intotdeauna tinuta sub maximum de control. Bineinteles, curatenia saptamanala este inclusa in pret.

Preturile avantajoase, conditiile de prima clasa si locatiile ideale reprezinta principalele lucruri dupa care clientii se ghideaza in masura in care se afla in cautarea inchirierii unui spatiu, iar firma Apartamente Regim Hotelier indeplineste in totalitate aceste conditii.

Taguri: Bucurestiregimgarsonierahotelier
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/e-advertising/afla-de-ce-apartamentele-in-regim-hotelier-vin-pe-piata-cu-cele-mai-avantajoase-oferte