Alternativa rentabila – calculatoare refurbished

BUCURESTI - 9 noiembrie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Achizitia unui calculator sau a unui laptop este o investitie ce trebuie facuta de oricine in zilele noastre. Depindem de tehnologie in fiecare zi, lucram folosind computerele, le folosim pentru proiecte personale sau profesionale, pentru divertisment si relaxare. Cumpararea unui calculator nu trebuie sa devina insa un eveniment care sa afecteze serios bugetul. Exista tot timpul variante rentabile – astfel de variante poti fi acele laptopuri si calculatoare refurbished , aflate la mare cautare in perioada actuala.

Calculator_Refur

Conceptia despre calculatoare refurbished este una ce da nastere la controverse. Refurbished inseamna, prin definitie, reconditionat, restaurat, adus la parametri optimi de functionare. Societati cu prestigiu in domeniu demonteaza astfel conceptiile gresite despre achizitionarea echipamentelor IT refurbished. Este si cazul Diablos Computer, o firma specializata in comercializarea acestor solutii avantajoase atat din punct de vedere financiar, cat si al performantelor.

Dubiile legate de faptul ca astfel de echipamente sunt uzate se inlatura imediat: chiar daca un calculator refurbished a mai fost utilizat, este atent verificat si in unele cazuri si imbunatatit, inainte de a fi pus in vanzare. Calculatoare refurbished sunt cele care sunt returnate de companii care innoiesc tehnologiile, direct catre producatori sau magazine specializate. Verificate atent si aduse apoi la parametri de functionare optimi, chiar prin upgrade-uri de memorie, hard disk, putere de procesare sau grafica, astfel de computere devin o varianta optima pentru orice buzunar.

Dorinta oricui de a mentine pasul cu tehnologia poate fi acum multumita la costuri notabil reduse. Un calculator sau un laptop refurbished oferit de Diablos Computer dispune in egala masura de functionalitate, utilitate si un pret competitiv. Solutiile oferite in acest sens nu se opresc insa doar la sisteme desktop si laptopuri, existand atat in showroom, cat si in magazinul online diabloscomputer.ro o gama variata de periferice, componente, servere si diverse alte echipamente ce tin de industria IT.

Avantajele nete legate de aspectul financiar si de cel al performantei sunt completate si de garantii sau de posibilitatea licentierii sistemului de operare la un cost cu mult mai redus. Magazine specializate precum Diablos Computer detin licenta “Microsoft Registered Refurbisher”, ceea ce inseamna ca, odata ce exista laptopuri si calculatoare refurbished ce au aplicat stickerul de licenta Windows, pot fi relicentiate, insa la un pret cu mult redus. Avantaj multiplu in acest caz pentru cumparatori, care pot gasi mult mai usor un computer dupa preferinte, cu specificatiile tehnice cautate, avand licenta pentru sistemul de operare si un pret uneori cu o reducere de peste 50%, comparativ cu un produs nou.

Diablos Computer devine, in acest fel, o solutie mult mai accesibila si rentabila pentru cei ce doresc sa achizitioneze un computer. Calculatoare refurbished inseamna produse atent testate, 100% functionale, cu garantie oferita pentru perioade de pana la 36 luni – o veritabila solutie salvatoare pentru cei ce nu isi permit achizitia de tehnologii de ultima ora, ce se dovedesc a fi de cele mai multe ori destul de costisitoare. O optiune accesibila, o optiune rentabila, evitarea unei gauri in buget sunt elemente care multumesc exigentele oricarui cumparator care ajunge la Diablos Computer.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/e-advertising/alternativa-rentabila-calculatoare-refurbished