Aranjamente florale proaspete in fiecare companie oferite de OLaLa atelier

BUCURESTI - 21 iulie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Fiecare companie, organizatie sau firma in care se desfasoara o activitate productiva necesita sa fie inspirata zilnic cu o serie de elemente, de la citate si stickere motivationale si pana la ornamente florale. O mare varietate de aranjamente florale aduc culoare si creativitate pentru birourile din centrul capitalei, dar si pentru oricare alte entitati din intreaga Romanie. Pentru a improspata birourile cu frumusete, OLaLa Atelier ofera servicii de furnizare a buchetelor si aranjamentelor florale chiar la sediul companiei, pentru ca fiecare angajat sa isi gaseasca motivatia zilnica.

Aranjamente florale proaspete in fiecare companie oferite  de OLaLa atelier

Fie ca este vorba despre un birou corporatist, fie despre o sala de organizari intruniri si conferinte, Olala Atelier este motivul principal pentru care angajatii si invitatii vin cu veselie si buna dispozitie in interiorul firmei. Florile, la fel ca oricare alte elemente din natura au rolul de a decora si de a revigora identitatea biroului, oferind un punct central de atractie si o dispozitie nemaintalnita in alte locuri.

Viziunea companiei reflectata cu ajutorul aranjamentelor florale

Un birou estetic caracterizat de un concept bine definit de flori va impresiona atat personalul, cat si vizitatorii, creand un loc de stimulare pentru a se intalni, pentru a lucra, pentru a realiza activitati in echipa, dar si pentru a atinge excelenta. Cosurile cu flori, buchetele de flori de pe birou sau chiar aranjamentele din flori in boluri si vaze cu apa ofera posibilitatea de a creste valoarea companiei in termeni de dinamica, dar si de siguranta.

Fericire, iubire, bogatie, prosperitate si frumusete sunt caracteristici asociate cu florile. Ceea ce ar putea fi un cadou bun pentru membrii unui colectiv este descris de un cos de flori colorat si inmiresmat. Olala Atelier realizeaza aranjamente florale pentru evenimente office nu din dorinta de a impresiona, ci din pasiunea de a transmite viziunea companiei in termeni de tandrete. In alte cuvinte spus,  o multime de lucruri, calitati si valori pot schimba starea de spirit in cadrul unei entitati, si, cel mai potrivit motiv de a intampina fiecare participant activ al companiei este cu ajutorul florilor.

Poate nu semnifica pentru fiecare acelasi lucru, insa, potrivite in camerele de conferinta, in birourile antrepronorilor si chiar la receptie, aceste aranjamente florale dezvaluie sensul pentru care o companie s-a creat pe piata. Fie ca este vorba despre a veni in promovarea unor servicii eficiente, fie ca este vorba despre comercializarea unor produse de uz casnic, orice companie are nevoie si de un motto inspirational, dezvaluit tuturor participantilor.

Parfumul de bujor, de care iti este atata dor

Un frumos covor de flori colorat in sute de culori sporeste nivelul de productivitate al angajatilor, dar intampina cu bratele deschise fiecare eveniment realizat in cadrul companiei. La fel ca si oricare alte institutii, precum spitale, policlinici, restaurante sau terase publice, si companiile mai mici au nevoie de un imbold pentru a accentua frumusetea lumii.

„Florile ce cresc pe campie, florile din gradina sau florile aduse de peste granite ne inspira. Ne dorim sa fim in plina floare in fieacare zi, ne dorim sa ravnim la ambianta placuta a oricarei zile. De sarbatori, la zile onomastice sau chiar cu ocazia unor evenimente office suntem pregatiti pentru a realiza si aranja cele mai frumoase buchete decorative de flori, menite sa raspandeasca lumina, pasiune si tinerete. Haideti sa fim cu totii tineri zi de zi!”, dezvaluie managera de la Olala Atelier.

Flori de primavara, flori de iarna, flori tomnatice, in suflet si in par, in ganduri si in sentimente ne dorim a fi peste tot. Motivul principal pentru care majoritatea antreprenorilor apeleaza la aranjamente florale pentru evenimente office este unul multiplu, variind in functie de timp, de sezon, de activitate si de celebrare. Oricare ar fi evenimentul, florile incanta spre fantezie, incanta spre razele soarelui si spre alungarea asteniei.

Gingase petale, lungi codite si inmiresmate frunze trezesc ca din vis pe fiecare odata ce ajung a pasi in cadrul companiei. Sa nu uitam nici de florile de vis, ce asteapta o privire blajina, un gand plapand si un suflet mereu in cautare de provocare. La Olala Atelier toate aceste semnificatii sunt dezvaluite cu ajutorul buchetelor si aranjamentelor florale pentru evenimente office, pentru nunti, evenimente mondene sau pentru deliciul fiecarui iubitor de natural, flori si aromaterapie cu ajutorul culorilor atat de vii si intense ale vietii.

Poti sa vezi mai multe aranjamente florale office si pe pagina noastra de Facebook: #Olalaatelierfloral

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/e-advertising/aranjamente-florale-proaspete-in-fiecare-companie-oferite-de-olala-atelier