Cele mai variate si calitative scule electrice comercializate de Tehno S.R.L.

BUCURESTI - 24 martie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Toti gospodarii care se respecta, precum si marile firme ce confectioneaza diverse lucruri apeleaza la ajutorul sculelor electrice ce reusesc cu succes sa usureze munca fizica a oamenilor, mai mult de atat, eficienta acestora este garantata. Cele mai ieftine motocoase, ferastraie, generatoare, aparate de muls, masini de frezat si echipamentele de protectie sunt doar cateva dintre lucrurile pe care le gasesc cei mai priceputi meseriasi in cadrul magazinului online tehnicbazar.ro, ce sta in permanenta la dispozitia tuturor clientilor doritori de scule electrice de calitate superioara.

www.tehnicbazar.ro

Tehno S.R.L. este societatea comerciala ce pune un accent deosebit pe calitatea produselor oferite impreuna cu profesionalismul de care da dovada inca din anul 1994 in care a fost infiintata ca distribuitor autorizat de scule electrice marca Bosch. Dupa 6 ani mai tarziu insa, firma si-a largit gama de instrumente electrice, astfel incat sa multumeasca un numar cat mai mare de clienti, de aceea a decis sa devina un distribuitor autorizat pentru marci celebre precum Merabo, Makita, Hawera si DeWat. Cu toate acestea, in prezent, Tehno S.R.L. colaboreaza cu mult mai multe branduri celebre ce confectioneaza cele mai calitative scule electrice, cum ar fi: Dremel, Skil, Stihl, DCS, Unior, Fini, Pntax si multe altele.

Gama larga de scule electrice la preturi extrem de accesibile

Datorita faptului ca de-a lungul anilor de experienta Tehno S.R.L. a multumit din ce in ce mai multi clienti fideli, majoritatea din acestia obisnuiau sa caute pe internet echipamente care sa indeplineasca diferite nevoi. Managerul de vanzari zonal afirma pentru companie ca: „ Daca vei dori sa iti indeplinesti nevoile la un grad ridicat de performanta, atunci cele mai ieftine motocoase le vei gasi pe www.tehnicbazar.ro.”

Magazinul online ofera o gama larga de produse ce pot fi analizate in cadrul site-ului tehnicbazar.ro datorita faptului ca fiecare instrument electric in parte beneficiaza de cate o imagine reala reprezentativa, precum si de informatii utile referitoare la pretul, caracteristicile si descrierea dispozitivului. Mai mult de atat, toate aceste instrumente care vor fi achizitionate din cadrul magazinului online vor ajunge la destinatar impreuna cu o garantie de 12 sau 24 de luni, in functie de fiecare comanda in parte.

Motivele principale pentru care majoritatea cumparatorilor prefera sa isi achizitioneze astfel de scule electrice din mediul online sunt reprezentate de faptul ca deplasarea pana la un magazin fizic nu va mai fi necesara, astfel ca, un timp pretios va fi economisit cu succes. Mai mult de atat, costul transportului este doar de 20 de lei in orasele in care Tehno S.R.L. are sediu, iar metodele de plata sunt extrem de facile, astfel ca, aceastea se pot realiza in sistem ramburs, la sediu fix sau cu ajutorul platii online.

Magazinul pune la dispozitie o sectiune intitulata „Promotii” in care sunt prezentate cele mai mari reduceri la sculele electrice disponibile, astfel ca, o motocoasa de umar Ruris DAC 210 + fir si cutit va beneficia de o micsorare de pret de 8%, deci suma pe care o va achita clientul va fi de doar de 367 de lei. De o reducere mai consistenta, de 47% se bucura insa produsul Bosch GWS 7-115 E Polizor unghiular mic, ce ajunge la pretul final de 259 de lei.

Raportul dintre calitate si pret ce sta la baza produselor din cadrul magazinului online tehnicbazar.ro este cel mai bun de pe piata din Romania, astfel ca, numarul clientilor multumiti care doresc sa achizitioneze si alte scule electrice se afla intr-o permanenta crestere.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/e-advertising/cele-mai-variate-si-calitative-scule-electrice-comercializate-de-tehno-s-r-l