Compania Brodank spune cat sunt de importante lenjeriile de pat in industria hoteliera

BUCURESTI - 6 iulie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

In industria hoteliera, lenjeriile de pat inseamna mai mult decat ar crede oricine. Si, la fel ca si alte produse, lenjeriile de pat din hoteluri trebuie sa fie de top, astfel incat sa raspunda cerintelor exigente ale oaspetilor. Astfel, pentru a atinge perfectiunea, compania Brodank Comarnic reuseste sa combine calitatea materialelor cu gusturile clientilor, rezultand lenjerii de pat confortabile, ce imbunatatesc experienta de dormit a oaspetilor.

www.lenjerii-hotel.ro

Importanta lenjeriilor de pat in sectorul hotelier este destul de mare, iar asta au descoperit si oamenii de stiinta din Marea Britanie, care au demonstrat  ca mai bine de 99% din cei care au participat la studiul realizat au declarat ca lenjeria de pat de calitate este un lucru extrem de important in industria hoteliera. Mai mult decat atat, 97% dintre ei au admis ca se intereseaza ca lenjeriile de pat sa fie curate. In plus, poate administratorilor de hotel nu li se va parea deloc surprinzator, insa, cercetarea a descoperit ca mai bine de 96% dintre oaspeti nu s-ar intoarce la acelasi hotel, daca lenjeriile si prosoapele nu au fost de calitate.

Cum se aleg cele mai confortabile lenjerii de pat?

Pentru ca un hotel sa isi faca o imagine pozitiva, administratorul acestuia trebuie sa realizeze o serie de investitii destul de mari: camere confortabile, finisaje de lux, restaurant, spa si multe altele. Insa, de departe, lenjeriile de pat sunt cele ce formeaza imaginea hotelului si, in plus, tot ele sunt cele ce ofera o nota distincta hotelului si decid numarul de oaspeti dintr-un hotel.

Asadar, cu o vechime de mai bine de 20 de ani pe piata, compania Brodank Comarnic ofera administratorilor de hoteluri lenjerii pentru hoteluri de cea mai buna calitate, dar si cele mai avantajoase preturi: "realizate din bumbac 100%, lenjeriile pentru pat confectionate de catre compania noastra imbunatatesc experienta oaspetilor dintr-un hotel. Prin varietatea tesaturilor si a nuantelor din care confectionam lenjeriile de pat, avem posibilitatea de a oferi clientilor nostri o atmosfera relaxanta, linistitoare si calda" - sustine echipa Brodank.

Mai mult decat atat, compania Brodank ofera nu numai lenjerii de pat pentru hoteluri ci, de asemenea, si alte produse de calitate potrivite intr-un astfel de domeniu de activitate. Asadar, la Brodank, clientii pot gasi pilote si perne, protectii pentru saltea, prosoape de baie si chiar produse pentru restaurant, cum ar fi fete de masa, perdele, draperii si cuverturi de pat.

"Suntem o echipa care isi respecta clientii si, tocmai din acest motiv, produsele pe care le oferim sunt sub pretul pietei- au un pret corect- fara insa a reduce calitatea materialelor din care sunt fabricate lenjeriile noastre de pat" - sustin expertii ce formeaza compania Brodank.

Brodank- un producator cu experienta

De altfel, experienta echipei Brodank se reflecta in clientii care au ales calitatea lenjeriilor de pat oferite; asadar, clienti precum Hotel Cautis din Azuga, Hotel GG Gociman si Hotel Bavaria Blu, Hotel Astoria din Mamaia, Hotel Melody din Oradea, Hotel Volo si Hotel Sarroglia din Bucuresti, sunt doar o putina parte a celor multumiti de produsele furnizate de catre Brodank Comarnic.

Desi calitatea produselor Brodank se reflecta in recomandarile venite din partea clientilor, echipa Brodank se remarca prin a fi cel mai cunoscut producator de lenjerii de pat pentru hotel, iar produsele furnizate pot fi vizualizate in mediul online pe pagina web www.lenjerii-hotel.ro . Tot aici, folosind rubrica Contact, clientii pot lua legatura cu echipa Brodank, astfel incat sa primeasca sfaturi in domeniu, dar si pentru a obtine un pret final asupra produselor dorite.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/e-advertising/compania-brodank-spune-cat-sunt-de-importante-lenjeriile-de-pat-in-industria-hoteliera