Gadgeturi BSPY care depasesc imaginatia pasionatilor de filme James Bond

BUCURESTI - 18 februarie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Filmele de spionaj sau oricare alte filme de inalta tehnologie din ultimii ani angajeaza personal pentru cercetare si dezvoltare, pentru a crea si instala tot felul de gadgeturi care sa asiste personajele in varieteatea de sarcini si actiuni indeplinite pe platourile de filmare. Cautarea unei solutii perfecte se poate gasi si in Romania, unde BSPY isi prezinta gama diversificata de aparate, instrumente si accesorii de spionaj, rezolvand parte cu parte elemente de siguranta, imaginatie, incredere sau functionalitate.

Gadgeturi BSPY care depasesc imaginatia pasionatilor de filme James Bond

Deseori se spune ca nu este nevoie de un om de stiinta pentru a instala, utiliza si a mentine in functiune un echipament modern de securitate, dar nici pentru a reflecta acele situatii in care se doreste o mai buna monitorizare a activitatii domestice sau industriale. Varietatea de sarcini la care raspund echipamentele de spionaj regasite in oferta magazinului online bspy.ro indeplinesc nevoile pentru acasa, la birou, in spatiile publice sau in oricare alte locatii.

Gama inedita de gadgeturi pe bspy.ro

Site-ul magazinului si-a facut aparitia cu unele din cele mai revolutionare gadgeturi printre care se numara si microfoane spion, microcamere, ceasuri spion, minireportofoane, mini GPS-uri, detectoare, pixuri spion sau ochelari de monitorizare si inregistrare imagini si sunete. Fiecare piesa sau echipament vine cu o documentatie adecvata si de altfel, pot fi cercetate si in mediul online. Acest lucru inseamna ca, dincolo de mentiunea de a le utiliza in mai multe spatii, aceste dispozitive sunt de un real ajutor pentru a transmite si recepta informatii noi.

„Dispozitivele de ascultare, inregistrare si transmitere a convorbirilor telefonului digital, precum si microfoanele de tip Wireless, cu ascundere sigura, tastatura digitala, analogie de voce sunt unele din cele mai comandate produse, pentru ca ai nostri clienti isi doresc mereu siguranta. Pentru aceasta le oferim produse la preturi excelente, de la 89 de lei, urmate de reduceri semnificative la mai multe produse achizitionate.”- dezvaluie managerul general Bspy.

Supravegherea a fost o afacere pentru o multime de oameni care si-au dorit pastrarea casei in cel mai sigur mod, motiv pentru care, cei mai multi opteaza pentru cel mai bun sistem de monitorizare si verificare a casei, pentru a elimina riscul de a fi victima elementelor de criminalitate si vandalism. Altii prefera sa instaleze echipamente de siguranta in casa pentru a sti ce anume se intampla zilnic sau pentru a monitoriza activitatea copiilor atunci cand nu sunt acasa. Desigur, mai sunt o serie de parinti care vor sa stie cum anume se ingrijeste bona sau dadaca de copilul pe care i l-am lasat in grija, incat aceasta sa aiba parte de o dezvoltare armonioasa.

Gama completa de echipamente de spion marca Bspy

Echipamentele de spionaj nu se mai limiteaza la filmele cu James Bond sau la serialele de televiziune care par mai mult decat fantastice, ci se aplica in viata de zi cu zi a cetatenilor care vor sa beneficieze de instrumente high tech pentru activitatile pe care le intreprind. „Pentru orice client interesat ii punem la dispozitie o gama variata de stick-uri de memorie USB cu reportofon integrat. Cele mai noi si mai sigure stick-uri au cel mai scazut pret, pentru ca ne dorim intotdeauna sa mizam pe raportul calitate-pret, dar si pentru a satisface cerintele clientilor nostri. Zi de zi suntem abordati cu tot felul de intrebari legate de modul in care se poate spiona vecinul, prietenul sau partenerul de viata, dar si angajatii de la o anume companie. Pentru aceasta le punem la dispozitie gadgeturi unice, neobservabile, care pot fi montate cu usurinta in perete, in tablouri sau in usile locuintelor.” -  confirma sales manager BSPY din Iasi.

Astfel spus, BSPY revolutioneaza imaginatia pasionatilor de filme de spionaj prin oferirea produselor de calitate, la preturi imbatabile, utile din punct de vedere al sigurantei si al functionalitatii, mizand pe ceea ce isi doresc clientii, si anume, discretie maxima, fiind comerciantul cu cele mai insemnate vanzari de pe piata romaneasca, axat pe aceasta nisa.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/e-advertising/gadgeturi-bspy-care-depasesc-imaginatia-pasionatilor-de-filme-james-bond