Imaginea nuntii tale redefinita de Constantin Butuc

BUCURESTI - 15 ianuarie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment

Constantin Butuc Studio aduce fotografia la un alt nivel de expresivitate, innobiland experienta nuntii tale cu pasiunea desavarsita pusa in slujba artei fotografice; depaseste asteptari, aduce noi stiluri, se raporteaza la arta.

Imaginea nuntii tale redefinita de Constantin Butuc

De-a lungul timpului mirii au inceput sa stilizeze mai mult si mai mult ceea ce inseamna organizarea unei nunti. Nu mai tine numai de petrecerea oferita in numele uniunii pe care o celebreaza. Nu mai tine numai de trairile lor ci si de modul in care toate acestea se vor contura printr-un fotograf de nunta , intr-o frumoasa poveste ce ramane o amintire unica pe viitor. Cu aceeasi emotie cu care imbraca acum hainele de gala vor privi la albumul foto de nunta. Cu aceeasi eleganta cu care se prezinta ca fiind mire si mireasa vor rememora clipele nuntii prin prisma expresivitatii fotografiilor.

Este de la sine inteles cat de important este sa alegi un fotograf pentru nunta. Si cand acesta are in spatele sau o mai mare misiune decat aceea de a fotografia amintirile pe care le aduna, conservarea frumusetii sunt elementele ce vor defini fotografia de nunta. Si cand totul se rezuma la astfel de pretentii Constantin Butuc Studio este raspunsul.

 Aparte de domeniul artistic si vorbind mai concret- desi este greu de definit ce pret au amintirile tale- ofertele sunt diverse. Vei putea alege ca fotograful sa se incadreze intr-o limita a numarului de fotografii, vei putea sa alegi si o fotocarte in acelasi pachet. Desi suntem in era digitala nimic nu se compara cu acea mica comoara, cu acel album copertat ce insumeaza fotografiile edificatoare pentru eveniment. Practic este pe de-o parte nostalgia vremurilor, pe de alta parte o alta forma de a pretui fotografiile de nunta.

Si nu sunt singurele oferte a ceea ce inseamna fotografia pentru un eveniment special. DVD-uri personalizate, prezenta pe durata intregului eveniment a celui care cu maiestrie poarta si manuieste aparatul, sedinte foto inedite se adauga in aceeasi lista. Ti se ofera profesionalism si acel cineva care sa te urmeze de la inceput, pre wedding session, si pana la ultima clipa a petrecerii, urmand ca din dorinta de a imbraca inca o data acele haine speciale sa indraznesti sa te avanti si intr-o sesiune trash the dress.

Pentru ca evenimentul impune, pentru ca tot ceea ce defineste nunta cat si trairile celor care participa se refera la o exaltare fara egal astfel de clipe sunt unice si merita traite ca atare. Ofera o surpriza invitatilor tai si marturia ce in mod clasic este aleasa sa fie si ea parte din arta fotografica. In acest sens cu siguranta ca vei fi incantat de oferta marturiilor personalizate de la Constantin Butuc Studio, fotografii printate pe loc.