Inele de nunta E-Ring cu un simbol desavarsit

BUCURESTI - 13 ianuarie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Se spune ca uniunea dintre doua personae, denumita casatorie, implica o legatura vesnica intre parteneri, legatura care trebuie sa indeplineasca unele ritualuri, reguli, dar si principii de viata. Un mare ajutor in indeplinirea acestora vine si din partea magazinului de inele de logodna si de nunta E-Ring, care promite viitorilor miri credinta in intemeierea viitoarei familii, dar si un simbol al dragostei eterne.

www.e-ring.ro

www.e-ring.ro

Se spune ca uniunea dintre doua personae, denumita casatorie, implica o legatura vesnica intre parteneri, legatura care trebuie sa indeplineasca unele ritualuri, reguli, dar si principii de viata. Un mare ajutor in indeplinirea acestora vine si din partea magazinului de inele de logodna si de nunta E-Ring, care promite viitorilor miri credinta in intemeierea viitoarei familii, dar si un simbol al dragostei eterne.

Disponibile in culori, marimi si metale diferite, inelele de nunta si cele de logodna evidentiaza faptul ca persoana feminina este cu mult mai pretioasa pentru partener, incat ea este cea care merita atentie, merita respectarea traditiilor si a obieceiurilor de nunta. Cuvintele care leaga o casatorie sunt reflectate prin inelul de logodna, urmat de inelul de nunta, verigheta. Oricare ar fi denumirea sa, un inel simbolizeaza intotdeauna o legatura unica, o parte care este mereu in continua cautare a celor mai armonioase momente in cuplu.

Bijuterii inscriptionate marca E-Ring

Numele inelului de logodna se leaga mult de numele unei relatii, astfel incat stralucirea evidenta a relatiei poate fi regasita si asortata cu unul dintre inelele puse la dispozitie de magazinul virtual E-Ring.ro. Aici, gama unica de modele, preturile accesibile, personalizarea si imprimarea inelelor urmeaza reguli stricte de prelucrare, inelele fiind obtinute prin lucrul manual, realizat de catre cei mai talentati bijutieri din Romania. Three Stone, Eternity sau Halo sunt printre cele mai achizitionate inele in anul 2015, insa, pentru anul 2016, magazinul www.e-ring.ro propune varianta personalizata, dupa un model unic, o idee fascinanta sau dupa o imagine de vis. Indeplinirea cerintelor de personalizare a unui inel de logodna sau inscriptionarea unui mesaj aparte pe inelul de nunta sunt doar cateva dintre serviciile de cea mai buna calitate oferite de bijutierii magazinului E-Ring din Romania.

Numele de safir, diamant, ametist sau aur roz sunt doar cateva dintre cuvintele care atrag anual cei mai multi clienti, reusind ca intregul magazin sa creasca si sa ajunga la inimile viitorilor miri. Descoperirea acestor pietre pretioase si aducerea lor in cele mai neobisnuite formate au facut ca bijutierii magazinului sa acorde cel mai indelungat timp pentru prelucrarea si obtinerea unor produse unicat, produse regasite in colectiile magazinului E-ring. Sursele principale de obtinere a metalelor pretioase sunt Australia, Thailanda sau India, metale care poarta in sufletul purtatorului cele mai nobile sentimente de afectiune, daruire si iubire.

Impresionantul magazin de bijuterii autentice, originale si cu modele personalizate aduce anual mii de zambete din partea clientilor multumiti, care mizeaza intotdeauna pe un raport calitate pret imbatabil, acceptabil, definitoriu, insa si pe promptitudine, rapiditate in executie sau comanda oricand existenta pe stoc. Culoarea pietrei inelului de logodna poate fi aleasa din catalogul online al magazinului E-ring.ro si indeplineste cerintele cautatorilor de bijuterii din intreaga lume, ce se bazeaza pe posibilitatea de a compara gramajul inelului, dimensiunea pietre pretiose, calitatea aurului, insa si pe transpunerea unui model de inel dintr-o culoare in alta a produsului final.

Industria bijuteriilor marca E-Ring flateaza pe oricine si prezinta de altfel o serie de caracteristici, de la clasic, modern, pana la eleganta cu care un inel de logodna sau de nunta poate fi caracterizat. Astfel, cei de la E-Ring mizeaza pe anul curent pe ceva etern, care sa le aminteasca viitorilor miri despre momentul dedicarii unei vieti impreuna, dar si pe tot ceea ce poate transmite o clipa precum cea a cererii in casatorie. E-ring este de ani de zile martor la cele mai emotionante momente, prin gama diversificata, actualizata si personalizata de inele de nunta si de logodna, ascultand fiecare nevoie a clientului sau.