Solutii alternative si sisteme refurbished de la Diablos Computer

BUCURESTI - 19 decembrie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Tehnica evolueaza pe zi ce trece si aparitiile noi pe piata calculatoarelor sunt din ce in ce mai tentante. Totusi, nu exista intotdeauna posibilitate financiara pentru a cumpara acel calculator dorit, care la un pret de produs nou este inabordabil pentru unii. Solutia vine insa de la Diablos Computer .

Logo Diablos Computer

In ideea de a satisface nevoia tot mai acerba de computere, laptopuri, echipamente si accesorii Diablos Computer vine cu solutia salvatoare: calculatoare second hand si refurbished, laptopuri si periferice de toate tipurile, la preturi reduse pe care si le poate permite oricine.

Gama de produse Diablos Computer este diversa; se ofera aici atat sisteme complete cat si componente PC sau imprimante si echipamente reconditionate. Mai exact, refurbished. Piata acestor produse a luat mare amploare in ultimii ani, dar multi inca nu stiu exact ce inseamna acest termen.

Diablos Computer ofera si astfel de echipamente, in termeni mai simpli, echipamente reconditionate si resigilate. Net superioare acelor produse de tip second hand, cele refurbished sunt echilibrate din punct de vedere al pretului cat si al calitatii oferite si a functionalitatii pe termen lung. Astfel de produse se inscriu in lista celor care au avut diferite defectiuni, insa minore, si au fost returnate la producator pentru remediere. Sigla “refurbished” se aplica dupa remediere, computerele si echipamentele IT cu aceasta sigla fiind vandute apoi la un pret mult mai mic decat cel de produs nou, avand insa aceleasi caracteristici de performanta. La Diablos Computer pot fi gasite astfel de produse, firma avand si acreditarea “Microsoft Registered Refurbisher”. Ce inseamna aceasta? Unor firme importatoare de calculatoare cu licenta – care au aplicat deja sticker-ul cu licenta Windows – le este permis sa le relicentieze la un pret considerabil mai mic fata de computerele licentiate pentru prima data. Din nou un avantaj, in cazul in care bugetul nu permite achizitionarea unui calculator nou, cu licenta.

Dupa ce toate testele au fost trecute cu brio, produsele refurbished functioneaza exact ca si produsele noi. Diferenta consta in pretul mult mai mic fata de un produs nou, asadar pentru cei ce cauta o solutie mai ieftina. De la componente PC si pentru laptop pana la sisteme complete si calculatoare second hand, dar si refurbished, Diablos Computer vine cu preturi si oferte atractive pentru orice buzunare. La orice astfel de produs se ofera si garantie, de la 12 luni la unele produse si echipamente, pana chiar la 36 luni. Desigur, exista si produse noi disponibile clientilor chiar pe site-ul oficial, insa ofertele si reducerile de pret cand vine vorba de componente si sisteme second hand si refurbished fac diferenta sa fie simtita in buzunar si recomanda Diablos Computer in cazul in care cumparatorul nu isi doreste o gaura in buget.

Ca o alternativa a gadget-urilor noi pe piata Diablos Computer se impune cu solutia salvatoare. Ieftin nu inseamna de joasa calitate asa ca aici vei gasi un echilbru calitate-pret, produs satisfacator pentru nevoia de componente IT si nu numai.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/e-advertising/solutii-alternative-si-sisteme-refurbished-de-la-diablos-computer