Conceptul de 'A fi'

Timisoara - 12 iulie 2010

Comunicat tip General in IT&C

“Lucrurile pe care le știm nu sunt cele pe care le-am auzit sau citit, mai degrabă sunt lucruri pe care le-am trăit, experimentat și simțit. “
(Calvin M. Woodward)

Asa am gandit si noi atunci cand a venit vorba de eductia noastra si a copiilor din ziua de azi. Dezvoltarea tinerilor nu tine doar de invatatul lectiei la clasa, sau de a citi o carte. Implicata in procesul de dezvoltare este viata de zi cu zi si resursele pe care ni le ofera. Tot implicat in acest proces de dezvoltare este proiectul „Avantaj la Start”, pe care compania noastra la sustinut. Avantaj la Start investeste in dezvoltarea tinerilor cu vointa si talent. Scopul final este acela de a aduce benficii comunitatii in care traim.
Obiectivele pe care acest proiect si le-a propus sunt :- educatia financiara, dezvoltarea personala, precum si problemele specifice tinerilor. Beneficiarii sunt tinerii care prezinta interes fata de acest gen de activitate.

To be or not to be

Nu dupa mult timp de la infiintare, programul pune la dispozitie si semninarii online, pentru ca doritorii sa poata accesa si procesa mult mai usor informatiile. In scurt timp platforma de webminarii a devenit neancapatoare, drept pentru care echipa E-concept a pus la dispozitie una valabila pentru 100 de persoane. Drept urmare cu 400% mai multi tineri pot beneficia acum de materiale aditionale. Conceptul „a fi” de interes s-a dovedit valabil.

Despre E - CONCEPT CUSTOM SOLUTIONS S.R.L.

e-concept isi ajuta clientii sa ramana unici, punandu-le in valoare particularitatile de business prin implementarea de solutii software custom, create exact pe profilul si nevoile acestora. Istoria de peste noua ani si portofoliul de clienti corporativi de pe piata din Romania reprezinta garantia profesionalismului serviciilor oferite.

e-concept recomanda: ramai unic!
E- concept
Diaconu Coresi, nr 31, et 3, Timisoara
Silvia Fechete
0724464054, 0356 710 281
office@econceptgroup.com