100 de conturi gratuite oferite de regiconia.com pentru internaţionalizarea online a producătorilor mici şi mijlocii

BUCURESTI - 30 septembrie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Industrie, Agricultura

Bucureşti, 30 Septembrie 2013. O echipă de tineri antreprenori şi programatori a început dezvoltarea unei platforme online ce are drept obiectiv principal susţinerea producătorilor în procesul de internaţionalizare.

Această platformă online este primul proiect de acest fel care de adresează exclusiv producătorilor mici şi mijlocii. Scopul platformei este de a conecta producătorii premium cu clienții şi partenerii din întreaga lume.

Pe perioada dezvoltării proiectului, regiconia.com a lansat o companie de promovare: Eşti un producător de top? Atunci înscrie-te pe regiconia.com pentru a beneficia de unul din cele 100 de conturi gratuite timp de un an, prin intermediul căreia urmăreşte selectarea şi popularea platformei cu producătorii de produse premium din Romania.

Proiectul a fost iniţiat de doi dintre membrii echipei pe parcursul studiilor lor din domeniul dezvoltării şi inovării în afaceri şi internaţionalizarii IMM-urilor, urmate în cadrul Masterului în Ştiinţele Administrării Afacerilor organizat de Haute Ecole de Gestion din Fribourg, Elveţia.

regiconia.com va fi prima platformă online dezvoltată exclusiv pentru a sprijini internaţionalizarea producătorilor mici şi mijlocii cu ajutorul instrumentelor de marketing online .

Ideea inovatoare din spatele acestui proiect se referă la îmbunătăţirea serviciilor existente oferite de competitori (amazon.com, etsy.com, all.biz) cu scopul de a asigura producătorilor o experiență a internaţionalizării mai eficientă, ușor de utilizat și convenabilă din punctul de vedere al costurilor.

În acest fel regiconia.com încurajează şi susţine producătorii mici şi mijlocii să depăşească o parte din obstacolele principale ale internaţionalizarii. Acest lucru va fi realizat cu ajutorul unor aplicaţii de marketing online special dezvoltate conform cerinţelor procesului de internaționalizare.

Scopul platformei va fi sa conecteze producătorii de top cu potenţiali clienţi şi parteneri de afaceri din întreaga lume.

„Prin dezvoltarea platformei şi crearea serviciilor ne-am dorit să oferim IMM-urilor o soluţie eficientă şi inovatoare, uşor de integrat în strategia acestora de promovare la nivel naţional, dar în special la nivel internaţional. Astfel am dezvoltat un proiect cu o serie de servicii ce rezolvă diferitele neajunsuri din domeniul internaţionalizării cu ajutorul uneltelor de marketing online. Pe viitor ne dorim să oferim o soluţie completă pentru internaţionalizarea IMM-urilor folosind numai soluţii inovatoare online”, declara Iustin Vadana, iniţiatorul proiectului.

Până la finalizarea proiectului compania pune la dispoziţia producătorilor un formular online cu ajutorul căruia aceştia se pot înscrie pentru a beneficia de unul din cele 100 de conturi gratuite pe o perioadă de un an de zile de la lansarea proiectului pe internet.

Lansarea va avea loc la începutul lunii februarie 2014. De asemenea, înscriindu-se, companiile vor putea fi la curent cu mai multe detalii despre platformă, precum şi cu evoluţia acesteia.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/e-oferta/100-de-conturi-gratuite-oferite-de-regiconia-com-pentru-internationalizarea-online-a-producatorilor-mici-si-mijlocii