S-a lansat primul pachet de găzduire web de tip Garaj din țară

BUCURESTI - 28 septembrie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Tehnologie

Easyhost a lansat primul serviciu de găzduire site care este mai mult decat hosting. WebGarage este un format de găzduire web în premieră pe piața din Romania, un serviciu care, pe lângă infrastructură, include și functionalități de susținere business online: instrumente de analytics, accelerator web si panou de control performanță.

Datacenter Easyhost

În România se închid zilnic 300 firme. Să fii antreprenor în ziua de azi este o provocare în care mulți aleg să investească totul, dar puțini reușesc să treacă dincolo de primele 7 luni de activitate. Mai mult, mare parte a celor care lansează businessuri proprii încearcă de la început o abordare cu prezență în mediul digital, însă nu mulți reușesc să capitalizeze pe site-urile nou lansate.

Ce-i trebuie unui business nou pentru a reuși în online? Un site, desigur, dar și o soluție de găzduire potrivită, care să îl susțină în acest mediu competitiv, în care puțini reușesc să se remarce. Easyhost revoluționează conceptul de hosting, aducând pe piață prima soluție de găzduire shared smart, cu suită de instrumente Business Success inclusă.

WebGarage este cel mai nou pachet de găzduire site-uri dezvoltat de Easyhost, un concept de serviciu care oferă mai mult decât hosting. Direcția din spate implică o abordare nouă a contului de găzduire, care devine acum un spațiu dinamic, un garaj dotat cu opțiuniile și upgrade-urile necesare site-ului. Pachetele de găzduire WebGarage includ tehnologii noi pentru susținerea businessurilor online, instrumente de tipul:

Performance Dashboard – panou de control și recomandări optimizare performanță site;
    SpeedBoost – soluție de accelerare și caching care îmbunătățește viteza de încărcare a site-lui de până la 5x mai bine;
    Who’s Visiting lite – soluție de descoperire lead-uri și monitorizare a companiilor care îți vizitează site-ul pentru afaceri B2B.

Pachetele de hosting WebGarage încep de la 2.49 €/lună iar cei care sunt deja găzduiți în alte părți au opțiunea de migrare ”în garaj” la aceleași costuri plătite în prezent pe găzduire, prin oferta de price-match Easyhost.

Pachete de găzduire WebGarage fac parte din direcția de susținere business-uri online demarată de Easyhost la începutul anului. Noua abordare a furnizorului implică folosirea know how-ului strâns din lucrul de-a lungul timpului cu peste 200,000+ de site-uri, în vederea sprijinirii clienților să își crească businessurile proprii.

Direcția strategică a demarat anul acesta prin dezvoltarea unei suite de tehnologii relevante pentru cei care dețin site-uri, ajutându-i pe aceștia să ia decizii de business. Noile instrumente de Business Intelligence includ în prezent soluții de analytics, de monitorizare performanță și de accelerare, iar următorul serviciu în dezvoltare va fi un instrument de atragere vizitatori pe site.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/easyhost/s-a-lansat-primul-pachet-de-gazduire-web-de-tip-garaj-din-tara