Evoluţie remarcabilă a companiei EBS România în primele 9 luni ale anului 2008

Cluj-Napoca - 21 octombrie 2008

Comunicat tip General in IT&C

În primele 9 luni ale acestui an EBS România a realizat o cifră de afaceri de 4,18 Mil EUR în creştere cu 68% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

Profitul grupului EBS în primele 3 trimestre ale anului 2008 s-a ridicat la 1,12 Mil EUR, în creştere cu 146% faţă de primele 3 trimestre din 2007. Marja profitului brut aferent aceleiaşi perioade a fost de 27%, iar a profitului net de 23%.
Evoluţia afacerilor pe piaţa internă ERP a crescut cu 115%, divizia Clarvision apropiindu-se cu paşi rapizi de targetul setat la începutul anului: o creştere a numărului de clienţi cu 35% faţă de 2007.
Compania EBS România şi-a continuat expanisunea şi pe piaţa externă câştigând o creştere de 278% a diviziei BPO şi de 35% a serviciilor de dezvoltare software de tip nearshore.
De la începutul anului şi până la sfârşitul lunii septembrie numărul de angajaţi a crescut de la 180 la 250.
Daniel Metz, directorul general al companiei estimează pentru anul 2008 o cifră de afaceri de 5,6 Mil EUR (3,5 Mil EUR în 2007), un profit de 1,4 Mil EUR şi un efectiv de 300 de angajaţi.

Despre EBS Romania

Despre EBS:
Pe piaţa românească EBS România oferă sistemul software integrat Clarvision ERP destinat firmelor de producţie din sectorul industrial. Sistemul Clarvision ERP are în prezent 25 de module pentru gestionarea întregii activităţi a companiei, înregistrând peste 700 de rapoarte şi peste 130 de clienţi, firme cu profil de producţie.
Pe piaţa internaţională EBS este prezent ca furnizor de servicii de tip BPO (Business Process Outsourcing), IT outsourcing (Nearshore) şi dezvoltarea de aplicaţii software la cerere. În portofoliu de clienţi externi se regasesc nume mari de pe piaţă precum: BMW, Daimler, Lexware, Hansalog, Haufe Medien, GIP, Benteler.
Tot pentru spatiul vorbitor de limba germana EBS ofera servicii BPO (Business Process Outsourcing).
Compania are peste 250 de angajaţi şi este Microsoft Gold Certified Partner, IBM Partener, ITIL şi ISTQB.

Persoană de contact: Diana Stanese
Executive Director
email: diana.stanese@ebs.ro
ebs@ebsromania.ro