Poze Economisti

 • Targ de joburi pentru studentii economisti

  Poza: Targ de joburi pentru studentii economisti

 • Bucharest Summer University 2008 - O noua provocare pentru tinerii economisti

  Poza: Bucharest Summer University 2008 - O noua provocare pentru tinerii economisti

 • FinanceProfessionals.ro, primul site de joburi din România specializat in domeniul financiar, anunta lansarea aplicatiei pentru smartphone

  Poza: FinanceProfessionals.ro, primul site de joburi din România specializat in domeniul financiar, anunta lansarea aplicatiei pentru smartphone

 • PRACTeam - lansare proiect

  Poza: PRACTeam - lansare proiect "Practica studentilor economisti. Parteneriat inter-regional pe piata muncii intre universitati si mediul de afaceri"

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul economisti.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la economisti. Pozele pe tema economisti cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul economisti, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la economisti, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la economisti.