Protejeaza mediul , ca sa fii protejat!

Cluj Napoca - 7 octombrie 2010

Comunicat tip General in Constructii

ECOSAN SYSTEMS a fost creat in scopul de a satisface cerintele clientilor in materie de sisteme ecologice de epurare si protejarea mediului inconjurator.

Protejeaza mediul , ca sa fii protejat!

EcoSan Systems SRL - Cluj va ajuta sa protejati mediul inconjurator si sa pretuiti apa pentru ca acum aveti posibilitatea sa optati pentru cele mai moderne si performante solutii in domeniul sistemelor de epurare.
Solutiile oferite acopera toata plaja de utilizare : de la gospodarii si anexe individuale , pana la localitati cu zeci de mii de locuitor.
Ai cel putin 10 motive sa optezi pentru o solutie si un sistem ECO:
1. Sunt rezistente si usoare
2. Nu necesita o intretinere deosebita
3. Sunt ieftine
4. Se instaleaza usor
5. Sunt reciclabile deci ecologice
6. Se muta foarte usor
7. Rezista la orice factori atmosferici
8. Nu se corodeaza in timp
9. Nu pot fi atacate de licheni si mucegai
10.Nu au probleme la variatiile de temperatura

Colaboram cu firme de top, atat din tara cat si din strainatate, avizate si certificate, producatoare de sisteme ecologice de epurare, deschise la propuneri si dornice sa construiasca si sa adapteze ceea ce fac in functie de problema expusa de noi pentru fiecare client in parte.
In Europa aceasta industrie exista de peste 30 ani, iar cultura pentru protejarea mediului stim bine ca este o prioritate.
Speram ca prin ceea ce am decis sa initiem, si bineinteles impreuna cu dumneavoastra sa 'educam' Romania in protejarea mediului inconjurator prin cele mai bune solutii oferite in materie de sisteme ecologice de epurare.
Pentru mai multe detalii , vizitati www.ecosan.ro sectiunea 'Stiati ca !?! ' .

Despre Ecosan Systems

EcoSan Systems - Cluj se implica in protejarea mediului prin furnizarea de solutii ECO prin intermediul foselor septice ecologice, statiilor de epurare la standarde europene, statiilor de pompare si separatoarelor de uleiuri, hidrocarburi ,grasimi si particole grele, rezervoarelor apa potabila cu factor antibacterian ridicat, rezervoarelorde deseuri cu sisteme de siguranta si kit-uri si accesorii performante pentru drenaj.
Ecosan Systems
Ing. Sanduleanu Cezar
004 0731.571677
004 0744.398431