Lansare site-ul www.bormasinamagica.ro

BUCURESTI - 19 noiembrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Educatie / Cultura, Media / Publicitate, Sanatate

Pentru ca micutii constructori sa ajunga mai repede la jucaria preferata, magazinul online EduClass anunta lansarea site-ului www.bormasinamagica.ro si va invita sa il accesati pentru a descoperi calitatile sale educative, dar si distractive.

Jocul de construit modele- Bormasina Magica

Site-ul www.bormasinamagica.ro contine informatii despre cele trei variante ale jocului de construit modele Bormasina Magica :  editia de lux(( cod produs EI-4115), varianta medie ( cod produs EI-4112) si setul de construit modele mobil (( cod produs EI-4117).

Ce este Bormasina magica

Bormasina Magica este un joc de construit modele care are la baza fie o surubelnita, fie o bormasina electrica cu dubla functie: atat de insurubare, cat si de desurubare, o surubelnita manuala si/ sau o cheie fixa. Jucaria este una educativa si distractiva ajutand foarte mult in dezvoltarea motrica, armonioasa a copiilor mici. Bormasina magica ii incurajeaza pe micuti isi dezvolte creativitatea, prin construirea de modele personalizate; sa isi dezvolte indemanarea prin incercarile reptate de a insuruba si desuruba surubelele colorate si sa isi formeze rabdarea prin incercarea de a finaliza modele-sablon.

Bormasina Magica acum si la TV

Tot pe www. bormasinamagica.ro aveti ocazia sa vizualizati reclama TV. Incepand cu data de 16 noiembrie 2012 Bormasina Magica poate fi urmarita in actiune pe canalele de televiziune pentru copii : Boomerang Tv si Minimax TV.  Pe site-ul nou lansat o puteti urmari in actiune in gradinite, centre de joaca, targuri educationale etc. De asemenea pe pagina site-ului www.bormasinamagica.ro  gasiti poze cu copiii care s-au jucat cu acest joc minunat, marturii ale parintilor micilor mesteri si detalii despre fiecare variantA de joc in parte.

De unde poate fi cumparata Bormasina Magica?

Accessati butonul Start de pe site-ul www.bormasinamagica.ro si veti fi directionat catre magazinul online EduClass, de unde pot fi achizitionate cele trei variante ale jocului bormasina magica, dar si alte jucarii si jocuri educationale in functie de particularitatile individuale ale copilului dumneavoastra. EduClass esteimportator exclusiv al jocului de contruit modele bormasina magica. De asemenea compania este importator numai de Jucarii educative cu branduri de incredere: Learning Resources, Educational Insights, Happy Cube, Brikadoo si Bigjigs Toys.

Intra acum pe wwww.bormasina magica.ro si achizitioneaza jocul impreuna cu accesoriile sale!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/edu-class/lansare-site-ul-www-bormasinamagica-ro