Tehnici de vanzare consultativa - IASI, Aprilie 2008

Iasi - 8 aprilie 2008

Comunicat tip General in Afaceri

EDUROM - training si consultanta resurse umane - organizeaza la Iasi in lunile Aprilie-Mai 2008, a III-a editie a Cursurilor Deschise – un program complex adresat persoanelor cu potential pentru care managerii au suficiente argumente de a investi.
Programul consta in desfasurarea a 3 module de training. Primul modul - Tehnici de vanzare consultativa se va desfasura in perioada 18-19 Aprilie 2008 la Iasi. Vor urma alte 2 module: Leadership & Management si Golden Assistant. Durata unui curs este de 2 zile (6 ore / zi).

Tehnici de vanzare consultativa 18 - 19 Aprilie 2008

Credem foarte mult doar in acele lucruri care au aplicabilitate practica si care sunt confirmate de oamenii care lucreaza in prima linie a vanzarilor. De-a lungul activitatii profesionale, am vazut ca exista o diferenta mare intre ceea ce scrie in carti si ceea ce se intampla in intalnirile cu clientii.
Astfel, intelegem astazi diferentele dintre a vinde:
• produse – servicii
• ieftin – scump
• calitate – economic
• valori mari – valori mici
• din stoc – fara stoc
• la comanda – produse de serie
• pe loc – dupa mai multe contacte
• persoanelor fizice – Business to business

De asemenea, am descoperit cand este usor sa vinzi si cand este greu sa vinzi. Din aceasta a doua categorie, am solutionat des cazuri de tipul “eu vand exact acelasi produs ca si concurenta, aceeasi marca, dar mai scump. Ce sa fac?”

Acest program se adreseaza persoanelor implicate in vanzari de valoare mare / vanzari complexe: Directori de vanzari, Key Account Manageri, Reprezentanti de vanzari cu experienta.

La finalul trainingului participantii:
• vor cunoaste noi tehnici de intrare la conturile cheie
• vor sti cum sa isi orienteze vanzarea in functie de criteriile de achizitie ale clientilor
• vor putea sa isi construiasca o abordare orientata pe nevoia clientului
• vor cunoaste beneficiile orientarii pe proces si nu pe rezultat

Inscrierile se pot face accesand site-ul www.edurom.ro sau contactandu-ne telefonic la numarul de telefon 0232 – 242.811.

EDUROM - experienta de 6 ani in training si consultanta pe piata Moldovei. Gestionand un portofoliu anual de 30 de clienti, EDUROM ofera programe complexe de pregatire si armonizare a sistemului de Resurse Umane. Pentru dezvoltarea acestor programe, EDUROM utilizeaza 5 licente internationale in training, instrumente extrem de valoroase, care au fost testate si puse in practica in mediul de afaceri romanesc.

Despre Edurom training

Proiectul Cursuri Deschise va fi completat cu alte 2 teme:
Golden Assistant 9 - 10 Mai 2008
Leadership si Management 16 - 17 Mai 2008
www.edurom.ro
0232-242.811
cursuri.deschise@edurom.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/edurom-training/tehnici-de-vanzare-consultativa-iasi-aprilie-2008