l

Programul Operaţional Sectorial „Creşterea Competitivităţii Economice”
„Investiţii pentru viitorul dumneavoastră”
Fondul European de Dezvoltare Regională
Sistem de avertizare şi protecţie la iluminare laser şi radar, cu spectru extins SAPLAR S

COMUNICAT DE PRESA

BUCURESTI - 14 noiembrie 2012

Comunicat tip General in Stiinta / Cercetare

S.C. ELECTRO OPTIC SYSTEMS MANAGEMENT CONSULTING S.R.L., cu sediul în Bucureşti, strada Coman Ion nr. 7B, sector 5, a derulat în perioada 02.08.2011- 01.11.2012 proiectul “Sistem de avertizare şi protecţie la iluminare laser şi radar, cu spectru extins SPLAR-S “, co-finanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională, în baza contractului de finanţare încheiat cu Agenţia Naţională de Cercetare Ştiinţifică în calitate de Organism Intermediar (OI), în numele şi pentru Ministerul Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri în calitate de Autoritate de Management (AM), pentru Programul Opraţional Sectorial „Creşterea Competitivităţii Economice” (POS CEE), Axa Prioritară 2 – Operaţiunea 2.3.1 „Sprijin pentru start-up-uri şi spin-off-uri inovative”.
Valoarea totală a proiectului a fost de 1.140.979 lei, din care asistenţa financiară nerambursabilă de 851.135 lei.
Proiectul s-a implementat în localitatea Măgurele, judeţul Ilfov, la sediul secundar al S.C. ELECTRO OPTIC SYSTEMS MANAGEMENT CONSULTING S.R.L. din strada Atomiştilor, nr. 171, Cod Poştal 077125.

Obiectivele proiectului au fost :

- introducerea în fabricaţie a unui produs nou de înaltă tehnicitate pentru care există cerere atât pe piaţa internă cât şi pe piaţa externă;
    - asigurarea, din punct de vedere tehnic şi stiintific, a dezvoltarea şi integrarea capacităţilor tehnice (dispozitive electronice şi optoelectronice inteligente) avand la baza sisteme embedded cu microprocesoare distribuite, ce folosesc software dedicat, elaborat, testat si implementat în procesul de cercetare;
    - dezvoltarea unei bazei proprii de testare a produselor care va permite lansarea rapidă în fabricaţie de noi produse la preţuri competitive.

Proiectul s-a finalizat cu realizarea a unui prototip al sistemului SAPLAR S, precum şi a unei serii zero de două sisteme SAPLAR S, precum şi al întregului set de testoare şi exchipamente de calibrare utilizate pe fluxul de fabricaţie al produsului.

Detalii suplimentare puteţi obţine de la:

Nume persoană contact Mihai Emil JurbăFuncţie: Director de proiectTel/Fax: 021 318 30 60, e-mail: office@electro-optic.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/electro-optic-systems-management-consulting/comunicat-de-presa176