Lady Gaga a uimit lumea cu un tatuaj

BUCURESTI - 28 aprilie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Social, Internet

Arhicunoscuta pentru nonconformismul ei si pentru faptul ca-i place sa fie in centrul atentiei, celebra cantareata Lady Gaga a uimit lumea cu o dovada de simplitate. Mai exact cu un tatuaj.

Lady Gaga a uimit lumea cu un tatuaj

Anul trecut, artista americana si-a desenat pe mana o… trompeta. Fanii s-ar fi asteptat cu siguranta la ceva mai iesit din comun, dar de data aceasta Lady Gaga a captat atentia prin simplitatea tatuajului sau. Povestea are insa la baza colaborarea artistei cu muzicianul Tony Bennett. La salonul nostru se poate face acest model, dar si altele precum tatuaje-portret si 3 D, chinezesti, tribale, cu animale si de mari demensiuni. Astfel, doritorii unui tatuaj similar cu al divei din SUA pot apela cu incredere la Elegance Tattoo . Totul se realizeaza intr-un spatiu ultracentral, in care predomina conditiile stricte de igiena. In plus, personalul care tatueaza are diplome de specialitate si lucreaza cu aparatura si materiale de ultima generatie, adica numai cu manusi si ace sterile de unica folosinta care se desfac in fata clientului. Folosim numai tusuri vegetale care nu sunt alergice si nici toxice, si care au toate aprobarile necesare. Mai multe detalii si informatii despre toate serviciile si ofertele dedicate tatuajelor puteti obtine la numerele 031.421.48.50, 0744.809.429, 0726.582.944 sau pe elegancetattoo.ro, locul unde eleganta si profesionalismul sunt la ele acasa.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/elegance-tattoo/lady-gaga-a-uimit-lumea-cu-un-tatuaj