Anunţ finalizare proiect finanţat prin Masura 2 - Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor Contract de finanţare nr.M2-5546 din 07.04.2021

BUCURESTI - 16 august 2021

Comunicat tip General in Afaceri

CONCEPT BIKECAFE SRL anunţă finalizarea proiectului cu titlul „Concept Bikecafe- Capital de lucru”, proiect nr. RUE M2 -5546, înscris în cadrul măsurii „Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor cu activitate economică în unul din domeniile de activitate prevăzute în anexa nr. 2” , instituită prin O.U.G. nr. 130/2020.

Finalizarea proiectului cu titlul ”CONCEPT BIKECAFE - CAPITAL DE LUCRU”

Proiectul s-a derulat pe o perioadă de maxim 12 luni, începand cu data semnării contractului de finanţare  cu Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri/AIMEEMA, respectiv 07.04.2021.

Obiectivul proiectului îl reprezintă sprijinirea societaţii sub formă de grant pentru capital de lucru, în conformitate cu prevederile legislative ale măsurii.

Proiectul are printre principalele rezultate, urmatoarele:

-      menţinerea activităţii pe o perioada de minim 6 luni;

-      menţinerea/suplimentarea numarului de locuri de muncă faţă de data depunerii cererii, pe o perioada de minim 6 luni, la data acordării granturilor.

Valoarea totală a proiectului este de 205.427,145 lei (valoare totală) din care 178.632,30 lei fonduri nerambursabile (grant) si 26.794,845 lei cofinantarea beneficiarului.

Proiect cofinantat din Fondul European de Dezvoltare Regionala prin Programul Operational Competitivitate, Axa prioritară 3 - Sprijinirea IMM-urilor ca reacție la pandemia COVID -19, Prioritatea de investiții 3d - Sprijinirea capacității IMM-urilor de a crește pe piețele regionale, naționale și internaționale și de a se angaja în procesele de inovare, http://www.mfe.gov.ro/

Date de contact beneficiar : SC CONCEPT BIKECAFE SRL, sediul social in sat Municipiul București, localitatea București, str.Serg.Ion Nuţu, nr.8-10 (fost 8-12), corp Cladire C1, camerele 1 și 2.Persoana de contact: Ionuţ-Andrei Bolocan, tel: 0731.180820, E-mail: andrei@clarocafe.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/emedialab-marketing-agency/anunt-finalizare-proiect-finantat-prin-masura-2-granturi-pentru-capital-de-lucru-acordate-imm-urilor-contract-de-finantare-nr-m2-5546-din-07-04-2021