Poze Emilian stanisor

 • Emilian Stanisor, lector Euro Best Team pentru disciplinele Drept Penal si Drept Procesual Penal, autorul Manualului de Grile aparut la Universul Juridic, 2013.

  Poza: Lansare Manual de Grile pentru candidatii la INM, de conf. univ. dr Emilian Stanisor, editura Universul Juridic

 • Emilian Stanisor - lector EBT

  Poza: Admiterea la INM 2014 - Dezbatere si interviu cu Emilian Stanisor

 • Vino la cursul pentru Admiterea in Magistratura si INM - din 28v septembrie. Pregateste-te cu cei mai buni!

  Poza: Vino la cursul pentru Admiterea in Magistratura si INM - din 28v septembrie. Pregateste-te cu cei mai buni!

 • Magistratura

  Poza: Intalnire online dedicata problematicii admiterii la INM 2014

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul emilian stanisor.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la emilian stanisor. Pozele pe tema emilian stanisor cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul emilian stanisor, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la emilian stanisor, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la emilian stanisor.