Endava Cluj Napoca a devenit Microsoft Gold Partner

Cluj Napoca - 27 aprilie 2007

Comunicat tip General in IT&C

Din 20 aprilie 2007, Endava Cluj Napoca este Microsoft Gold Certified Partner, cel mai înalt nivel de certificare Microsoft, deţinând două dintre competenţele specifice Microsoft: ISV (Independent Software Vendor)/ Software Solutions şi Custom Development Solutions.

Endava Cluj Napoca a devenit Microsoft Gold Partner

Obţinerea calităţii de partener Gold reprezintă recunoaşterea celui mai înalt nivel de competenţă şi expertiză în furnizarea de aplicaţii software bazate pe tehnologii Microsoft. Această certificare este rezultatul a peste 6 ani de colaborare cu Microsoft România, timp în care compania a fost Microsoft Certified Partner şi a dezvoltat numeroase aplicaţii destinate în special domeniului financiar-bancar.

Statutul Microsoft Gold Certified Partner a fost unul dintre obiectivele companiei clujene pentru a-şi întări avantajele competitive, dar şi pentru a se alinia la standardele grupului Endava ale cărui companii membre sunt de asemenea Microsoft Gold Partners. Acest statut este acordat, conform unor criterii riguroase, companiilor care dovedesc abilităţi, certificări ale personalului şi referinţe de la clienţi într-unul sau mai multe domenii specializate.

Programul de parteneriate Microsoft

Programul de parteneriate Microsoft este conceput pentru toţi partenerii care dezvoltă şi comercializează soluţii bazate pe platforme Microsoft, furnizează consultanţă sau servicii de suport tehnic pentru sisteme Microsoft, respectiv care recomandă achiziţionarea de tehnologii Microsoft clienţilor.

Microsoft Gold Certified Partners sunt partenerii cu cel mai ridicat nivel de competenţă şi experienţă în tehnologiile Microsoft şi au cea mai apropiată relaţie de lucru cu Microsoft.
Informaţii specifice referitoare la programele de parteneriat, beneficii şi modalităţile de subscriere pot fi găsite la https://partner.microsoft.com/

Despre Endava Holding

Despre Endava

Endava este una dintre companiile europene de vârf care oferă servicii IT profesionale pentru unele dintre cele mai importante companii din lume din domeniile Servicii Financiare, Telecomunicaţii, Media şi Tehnologie. Având operaţiuni în UK, România şi Moldova, Endava combină cele mai bune resurse IT şi capabilităţi din Europa de Est şi Europa de Vest pentru a asigura în condiţii de costuri optime livrarea şi operarea acestor sisteme critice folosind avantajul proximităţii geografice.

Endava Cluj Napoca este membră a grupului Endava din 2006, ca urmare a fuziunii dintre Endava şi Alfa Global Solutions, companie cu capital integral român cu sediul în Cluj-Napoca fondată în 1997 care a devenit un furnizor cu reputaţie de produse software şi servicii IT specializate în dezvoltare software, testare software şi suport tehnic.

Mai multe informaţii despre Endava pot fi accesate la http://www.endava.com

Contact:
Oana Bunău
Group Marketing Executive

Endava

Office: +40 (0)264 429 026

oana.bunau@endava.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/endava-holding/endava-cluj-napoca-a-devenit-microsoft-gold-partner