English Kids Academy anunță înscrierile în anul academic 2017-2018

BUCURESTI - 17 august 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Educatie / Cultura

English Kids Academy a lansat campania de înscrieri pentru anul școlar 2017 – 2018, respectiv, pentru cursurile de limbă engleză pentru copii și adolescenți care încep în septembrie 2017.

English Kids

English Kids

English Kids Academy a lansat campania de înscrieri pentru anul școlar 2017 – 2018, respectiv, pentru cursurile de limbă engleză pentru copii și adolescenți care încep în septembrie 2017.

Împletind experiența de predare de 64 ani a specialiștilor International House World Organisation cu teoria inteligențelor multiple definită de profesorul dr. Howard Gardner, la English Kids Academy copiii sunt expuși mai multor strategii de predare, iar abilitatea lor de învățare este dezvoltată.

Rezultatele cursanților English Kids Academy vorbesc de la sine: 100% promovabilitate la examenele internaționale Cambridge KET, PET sau CAE, iar peste 79% dintre aceștia au obținut calificative “Pass with merit” și “Pass with Distinction”. Peste 90% dintre elevii care au susţinut examenele YLE (Starters, Movers, Flyers) au obţinut punctaj maxim la proba de Speaking. Iată de ce, încă din 2016, Cambridge English Language Assesment a acordat EKA titlul de unul dintre cele mai bune centre de pregătire a copiilor din țară, cu "impact educațional excepțional".

English Kids Academy îi invită pe toţi cei interesaţi să-și înscrie copiii la cursuri de limba engleză, în cadrul anului academic 2017-2018, chiar de la vârste mici, între 6 luni şi 4 ani. În cadrul programelor "Sing & Play" (6 luni – 2 ani), "Wiggle & Grow" (2 – 3 ani) şi "Laugh & Learn" (3 – 4 ani) se stimulează odată cu învăţarea limbii engleze și dezvoltarea timpurie a copiilor. Modulul Playful English se adresează copiilor de la 4 la 7 ani, iar modulul Happy English, copiilor între 8 și 14 ani.

Programul Future Leaders pentru adolescenți și liceeni, între 15 și 18 ani, le oferă tinerilor ocazia să cunoască diferite aspecte ale lumii profesionale, programul ajutându-i să își dezvolte abilități de gândire analitică, rezolvare de probleme, lucru în echipă sau susținerea unei prezentări, toate acestea într-un mediu care să le stimuleze în permanență creativitatea și spiritul inovator.

Testarea nivelului de cunoștințe al fiecărui elev înscris se face în mod gratuit, înainte de plasarea în grupe.

Detaliile despre cursurile, acreditările şi realizările English Kids Academy pot fi găsite pe site-ul oficial, http://www.englezacopii.ro.