Soluţii de eLearning Harvard Business Publishing disponibile în România

BUCURESTI - 13 octombrie 2008

Comunicat tip General in Afaceri

Soluţii de eLearning Harvard Business Publishing disponibile în România

Bucureşti şi Basel, 13 octombrie 2008 - ENOVATE anunţă astăzi parteneriatul realizat cu compania elveţiană BRIDGE2THINK Group pentru a pune la dispoziţia managerilor români cele mai inovatoare soluţii de eLearning dezvoltate de Harvard Business Publishing (HBP), Corpedia Education, Intellexis si Fifty Lessons.

BRIDGE2THINK GROUP este un furnizor de soluţii online, specializat în dezvoltarea abilităţilor manageriale şi de leadership, fondat în Basel, Elveția cu operaţiuni proprii în Rheinfelden (Germania), Londra şi Sydney.

Prin intermediul acestui parteneriat, managerii români vor avea acces la renumita metodă de învăţare a Harvard Business School, bazată pe folosirea studiilor de caz, a conținutului dezvoltat de experţi în domeniu şi bazat pe cercetări aprofundate. Combinând conţinutul premium cu tehnologia flexibilă, HBP se distinge prin abilitatea de a oferi utilizatorilor acces la experţi renumiţi cum ar fi Michael Watkins, Linda A. Hill, Daniel Goleman sau John Kotter.

„Suntem foarte încântaţi de parteneriatul realizat cu BRIDGE2THINK şi de posibilitatea de a oferi managerilor români aceste soluţii apreciate la nivel internaţional”, afirmă Laura Molnar, Managing Partner ENOVATE. „Suntem convinşi că managerii de resurse umane, responsabilii de dezvoltare organizaţională sau liberii profesionişti vor găsi aceste soluţii foarte eficiente și accesibile”, continuă Laura Molnar.

Nils Jörgensen, Preşedinte şi CEO BRIDGE2THINK adaugă: „Suntem foarte mândri să colaborăm cu ENOVATE, noul nostru partener în România şi avem încredere că această piaţă are un potenţial de creştere excepţional, în ceea ce priveşte programele de training şi de dezvoltare managerială”.

ENOVATE oferă acces personalizat pentru evaluarea soluţiilor Harvard Business Publishing. Pentru mai multe detalii despre soluţiile Harvard Business Publishing, Corpedia Education, Intellexis, Fifty Lessons şi getAbstract, accesaţi website-ul ENOVATE la adresa www.enovate-learning.ro.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/enovate/solutii-de-elearning-harvard-business-publishing-disponibile-in-romania