Ensight vă oferă training pentru accesarea fondurilor structurale

BUCURESTI - 22 februarie 2007

Comunicat tip General in Afaceri

Ensight Management Consulting anunţă participarea sa ca formator la trainingul “Managementul Ciclului de Proiect cu Fonduri Structurale”. Trainingul se va desfăşura în perioada 23-24 februarie în cadrul “Programului naţional de pregătire sistematică cu recunoaştere academică a experţilor şi consultanţilor pentru fonduri structurale”, organizat de EUROLINK – House of Europe.

Ensight vă oferă training pentru accesarea fondurilor structurale

Ensight Management Consulting este prima companie de consultanţă care participă la „Programul naţional de pregătire sistematică a experţilor şi consultanţilor pentru fonduri structurale”. În cadrul modulului intensiv privind „Managementul ciclului de proiect cu fonduri structurale”, dl Corneliu Fecioru, Principal Ensight, va oferi participanţilor o prezentare aplicată privind metoda de management de proiect folosită în mod sistematic, cu succes, de catre Ensight Management Consulting în proiectele sale de consultanţă.

Modulul intensiv de “Management al ciclului de proiect cu fonduri structurale” se adresează instituţiilor publice, comunităţilor şi întreprinderilor autohtone şi urmăreşte instruirea acestora în ceea ce priveşte absorbţia fondurilor nerambursabile, care ar putea sprijini instituţiile şi companiile pentru ca acestea să facă faţă concurenţei de pe piata comună şi ar imbunătăţi nivelul de trai al cetăţenilor, prin dezvoltarea economică a regiunilor mai puţin favorizate, dar şi prin crearea de noi locuri de muncă. Participanţii vor beneficia de o instruire punctuală şi o informare atent concepută pentru clarificarea oricarei nelămuriri în ceea ce priveşte accesarea fondurilor structurale şi de coeziune.

Trainingul are ca scop familiarizarea cu particularităţile managementului ciclului de proiect, fiind accentuată elaborarea, derularea şi evaluarea proiectelor realizate cu fonduri structurale şi de coeziune. Prezentarea elementelor cheie managementului ciclului de proiect va fi axată pe etapele derulării Programului Operational Regional 2007-2013 (POR). Se urmăreşte astfel îmbunătăţirea condiţiilor infrastructurale şi ale mediului de afaceri, care susţin creşterea economică, pentru a face din regiunile României, în special din cele rămase în urmă, locuri mai atractive pentru muncă şi investiţii.

Despre Ensight Management Consulting

Eurolink - House of Europe funcţionează în calitate de agentie non-afiliată, independentă, de educaţie/ informare, având ca scop promovarea şi implementarea Ideei Europene şi a conceptului de Unitate Europeana. Rolul principal al fundaţiei este de a furniza în Bucureşti un spaţiu liber pentru dezbaterea publică referitoare la problemele fundamentale ce apar în cadrul unificării europene şi a extinderii Euro-Atlantice.

Ensight Management Consulting este o companie de consultanţă în management având capital 100% românesc şi o evoluţie continuă din 2000. Compania este liderul local pe piaţa românească de consultanţă în management în termeni de cifră de afaceri şi număr de consultanţi. Ensight le oferă clienţilor săi soluţii integrate de business care sunt construite pe competenţe multidisciplinare (management, IT, finanţe, drept, marketing, HR, distribuţie) şi vasta experienţă în mai multe industrii ca servicii financiare, utilităţi, energie şi petrol, media, sevicii profesionale, produse industriale, logistică, transport şi distribuţie.

Andreea Enache
PR&Communication Executive

Phone:+4 031 4055468
Fax:+4 031 4055467